Ames aanwezig in de Bouwmaat Dordrecht

Deze week zijn wij met een stand aanwezig in de Bouwmaat Dordrecht om winkelaars te informeren over onze huidige en elektrische Volkswagen modellen. Met de e-up!, Load-up!, e-Golf en e-Crafter bezit Volkswagen al een flink aantal volledig elektrische modellen. Daarnaast komen er nog een hoop nieuwe elektrische modellen bij de komende jaren, hierover praten wij u graag bij!

 

Aanwezig: maandag 11 maart t/m vrijdag 15 maart 2019

Adres: Vierlinghstraat 52, 3316 EL Dordrecht

Hieronder vindt u ons huidig aanbod van elektrische Volkswagens en informeren wij u graag over elektrische en andere duurzame Volkswagen bedrijfswagens van de toekomst.

e-up!

De e-up! is de pittige, 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Standaard voorzien van smartphone integratie, automatische verlichting en het innovatieve City Emergency Braking systeem.

 

Bekijk de up!

e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herkent u aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. 

 

Bekijk e-Golf

e-Crafter

Met de e-Crafter heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. De e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal waardevolle services.

 

Bekijk de e-Crafter


Toekomstige Volkswagen Bedrijfswagens

Pak de beroemdste microbus uit de geschiedenis en combineer dat met de technologieën van de toekomst, dan krijgt u de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

 

Bekijk ID. BUZZ

Crafter HyMotion

Bij de Crafter HyMotion krijgt de elektromotor zijn energie van een waterstof-brandstofcel. De Crafter HyMotion is een concept en is al vrijwel productierijp.

 

Bekijk de Crafter HyMotion 

ID. BUZZ Cargo

Met de ID. Buzz CARGO laat Volkswagen Bedrijfswagens zien hoe een nieuwe, elektrisch aangedreven Bulli de bestaande Transporter-range zou kunnen verrijken.

 

Bekijk ID. BUZZ Cargo

ABT e-Caddy

De speciaal voor stadsgebruik ontwikkelde, elektrisch aangedreven ABT e-Caddy gaat al media 2019 in productie. De ABT e-Transporter is nog een concept, maar kan binnen een jaar productierijp zijn.

 

Bekijk de ABT e-Caddy

Lees ook

PSB levert eerste Volkswagen e-crafter aan Volker Stevin Materieel vr, 22 februari
Donderdag 14 februari was een bijzonder moment. Rob van der Velden van Ames Bedrijfswagencentrum en Ramon Dame van zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting overhandigden de eerste gloednieuwe Volkswagen e-crafter aan Ilona Bosmans van Volker Stevin Materieel (een onderneming van VolkerWessels). De volledig elektrische Volkswagen zal worden ingezet bij het nieuwe duurzame initiatief van VolkerWessels Bouwmaterieel: Bouwhub.
e-Crafter Solar koelwagen: rijdt én koelt elektrisch di, 08 januari
Volkswagen Bedrijfswagens introduceert de volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen. Deze ultieme, duurzame besteller voor leveringen aan onder meer horeca-ondernemers in de binnenstad, beleeft vandaag zijn debuut tijdens de Horecava, de belangrijkste beurs voor de horecabranche in Nederland.