NL
078 - 6143322

Fabrieksgarantie Volkswagen bedrijfswagens

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

Volkswagen bedrijfswagens fabrieksgarantie ontvangt u standaard bij de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen bij Ames. Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen en niet met pech onderweg komen te staan. Volkswagen bedrijfswagens staan voor kwaliteit. Zij worden dan ook uitvoerig getest om vroegtijdige gebreken te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er soms fabricagefouten optreden. Daarom biedt Volkswagen een uitgebreide fabrieksgarantie voor haar bedrijfswagens.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende dealer en garage van Volkswagen bedrijfswagens. Daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren de reparaties standaard uit met de officiële Volkswagen bedrijfswagen onderdelen. Dit doen wij voor alle bedrijfswagen modellen, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter en de Volkswagen Transporter.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

2 jaar fabrieksgarantie op een Volkswagen bedrijfswagen

U krijgt standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle Volkswagen bedrijfswagen modellen, ongeacht het aantal gereden kilometers. Dit betekent dat wanneer er in de eerste twee jaar een defect optreedt door een materiaal- of fabricagefout, deze kosteloos wordt hersteld. Deze twee jaar gaan in vanaf het moment van levering.

Daarnaast krijgt u in sommige gevallen ook twee jaar extra garantie bovenop de fabrieksgarantie van uw Volkswagen bedrijfswagen. Ook krijgt u bij de aankoop van uw Volkswagen bedrijfswagen garantie op de lak, carrosserie en hoogvoltaccu.

 

Volkswagen bedrijfswagen
extra garantie

Mobiliteitsgarantie Volkswagen bedrijfswagen

Volkswagen bedrijfswagens bieden tevens een mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u mobiel moet zijn, wat er ook gebeurt. De enige voorwaarde van de mobiliteitsgarantie is dat u uw Volkswagen bedrijfswagen bij ons laat onderhouden. Zo bent u na iedere onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteitsgarantie, inclusief pechhulp.

Wanneer u pech onderweg heeft, dan proberen we het probleem altijd ter plekke op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing, zoals vervangend vervoer of een hotelovernachting. Deze kosten worden dan door ons vergoed. Dit geldt niet voor reparaties bij uw dealer of voor reparaties door eigen toe doen en oorzaken van buitenaf.

Volkswagen bedrijfswagen reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor Volkswagen bedrijfswagen reparaties door Ames, dan kiest voor reparaties door een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL