NL
078 - 6143322

Airco Audi

Houd het hoofd koel met airco onderhoud.

Uw Audi airco laten checken of onderhoud uitvoeren? Een werkende airco is niet alleen prettig om het hoofd koel te houden in de zomer. Het is ook prettig in koude en vochtige periodes om beslagen ruiten snel schoon te maken door de warme lucht.

 

Ames is een erkende Audi reparateur en gespecialiseerd in Audi onderhoud. Wij helpen u graag door uw airco te checken op koelvermogen en schimmels. Ook voeren wij, indien nodig, onderhoud aan uw airco uit. Deze service bieden wij aan voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

Audi aircocheck

Een goed werkende airco is erg belangrijk voor uw rijcomfort en is een actief veiligheidssysteem wat de alertheid van de bestuurder verhoogt. Een airco zorgt namelijk voor een prettig klimaat in uw auto in de zomer. Daarnaast zorgt een airco er ook voor dat u uw beslagen ramen eenvoudig schoon kunt maken. Een goed werkende airco is bovendien ook belangrijk voor de kwaliteit van de lucht in uw auto. Een airco heeft namelijk een vochtig klimaat waar bacteriën en schimmels zich graag in nestelen. Daarom is het belangrijk dat u uw airco regelmatig laat checken en reinigen.

Tijdens de Audi aircocheck controleren we uw airco op functioneren. Tijdens de check controleren we de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Op basis hiervan bepalen we of airco onderhoud nodig is. Het is belangrijk dat u jaarlijks uw airco laat controleren en indien nodig laat desinfecteren, reinigen en de vloeistoffen laat vervangen. Zo blijft uw airco optimaal werken!

 

Plan direct uw airco check

Audi airco onderhoud

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de aircocompressor. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco uitvallen, wat zorgt voor hoge kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco desinfecteren en reinigen we de airco van uw Audi. Ook wordt het koudemiddel vervangen.

 

Plan direct uw airco onderhoud

Audi airco reiniging

Kosten Audi airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan uw auto kunt u hogere kosten aan uw auto voorkomen. Wij hanteren de landelijke Audi prijzen, waardoor u nooit te veel betaald. Mochten er tijdens het onderhoud aanvullende acties vereist zijn, dan zullen we u dit altijd eerst laten weten voordat we de acties uitvoeren.

  • Airco check: € 20,-
  • Airco onderhoud (Audi t/m bouwjaar 2016): € 147,95
  • Airco onderhoud (Audi vanaf bouwjaar 2017): € 207,95

Audi airco onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor airco onderhoud door Ames dan kiest u voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een airco check of airco onderhoud aan uw Audi.

Vinkje rood Gratis pechhulp in Europa

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak