NL
078 - 6143322

Heeft u schade aan uw auto? Het kan snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende reparateur en is gespecialiseerd in schadeherstel en reparaties. We begrijpen dat schade aan uw auto ongewenst is en doen dan ook ons best om de schade aan uw auto snel te verhelpen. Dit doen we op professionele wijze met originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT. Ames biedt schadeherstel aan alle modellen.

Ames schadeherstel

Ames is een erkend schadeherstelbedrijf, wat inhoudt dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel en dat we met originele onderdelen werken. Hierdoor bent u er zeker van zijn dat uw auto na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Kent u de voordelen al van onze schadeherstel bedrijven?

vinkje vw Gratis haal- en brengservice

vinkje vw We herstellen zowel bedrijfswagens als personenwagens

vinkje vw We herstellen voor elke leasemaatschappij

vinkje vw We herstellen voor elke verzekeringsmaatschappij

vinkje vw We herstellen volgens fabrieksnormen (merkerkenning)

vinkje vw U krijgt nu gratis vervangend vervoer als u uw schadeherstel afspraak combineert met onderhoud in onze werkplaats

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Reparatie prijzen

De kosten voor een reparatie aan uw auto hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u uw auto komt ophalen. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan vooraf gedacht, dan nemen we contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. 

Garantie

Een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA (vanaf modeljaar 2021) wordt altijd geleverd met 4 jaar garantie, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar extra garantie. Zo hoeft u zich de eerste jaren geen zorgen te maken om reparatiekosten en heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa. Schade wordt ook gedekt of kan verhaalbaar zijn bij de verzekering. Tevens zijn wij aangesloten bij de meeste verzekeraars wat voor u korting of kwijtschelding van eigen risico kan betekenen. 

 

Volkswagen Schadeherstel

Schadeherstel door Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest voor schadeherstel bij een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak