NL
078 - 6143322
Škoda Economy Service

Zo voordelig kan onderhoud zijn

Škoda Economy Service

Bij Ames Škoda willen we dat u eindeloos kunt blijven genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Škoda. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Škoda al wat langer meegaat. Met Škoda Economy Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Škoda van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van veel voordeel op onze onderhoudstarieven*. Daarnaast profiteert u ook van 15% voordeel op remmen en riemen. Wij voeren onderhoud uit voor alle Škoda modellen, zoals de Škoda Superb en de Škoda Octavia.

NL

Voordelen

SKODA_Economy Service_4 jaar garantie_Ames

Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties

SKODA Economy Service_Pechhulp_Ames

Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg**

SKODA_Economy Service_Prijs kwaliteit_Ames

Wij bieden Škoda-kwaliteit voor een goede prijs

SKODA_Economy Service_Vakspecialisten_Ames

Onze vakspecialisten kennen uw Škoda van A tot Z

SKODA_Economy Service_welkom_Ames

Wij staan klaar voor alle Škoda's

SKODA_Economy Service_Updates_Ames

Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Škoda

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Ames Škoda krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan de auto verrichten. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer informatie

Plan uw werkplaatsafspraak

Praktijk voorbeeld

Gemiddeld wordt er zo'n 10.000 tot 15.000 kilometer per jaar gereden. Dit kunnen kilometers zijn voor woon-werkverkeer, boodschappen, sport, familie bezoeken en vakanties. Wanneer uw auto toe is aan onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, dan kunt u bij Ames rekenen op 15% voordeel met Škoda Economy Service. Mocht tijdens onderhoud of inspectie aan uw auto blijken dat er een slijtage onderdeel vervangen moet worden, dan bieden wij u graag een passende offerte. 

Plan uw werkplaatsafspraak

SKODA_Economy Service_Ames
Economy parts Ames

Waar komt die 15% voordeel vandaan?

Voor oudere Škoda modellen geldt dat wij minder hoeven te investeren in werkplaatsapparatuur en opleidingen. Op deze manier kunnen wij aangepaste tarieven hanteren voor oudere bouwjaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele Škoda onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Zo heeft u Škoda-kwaliteit tegen een goede prijs, maar ook de voordelen en zekerheden van een erkende Škoda dealer.

Plan uw werkplaatsafspraak

Wat is de staat van uw auto?

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw Škoda? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. Eén van onze Service Adviseurs kijkt samen met u naar het onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen met u wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

SKODA_Economy Service_Check_Ames

Veelgestelde vragen

  • Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice
  • Remvloeistof verversen
  • Olie verversen
  • Schuifdak reinigen en smeren
  • Vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)
  • Vervanging van remmen (excl. keramische remmen)
  • Vervanging van distributieriemen, multiriemen en waterpompen

Op alle door u betaalde werkzaamheden bij Ames Škoda ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij Ames Škoda zodat het probleem verholpen kan worden.

Onze Škoda technici zijn speciaal getraind zodat ze uw Škoda door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw Škoda snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Škoda onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje van uw auto de stempel van de officiële Škoda-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Voor de oudere Škoda modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen. 

De Škoda mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar! 

Zijn de banden van uw Škoda versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kunt u terecht bij Ames Škoda. Wij zoeken samen met u naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Met de speciale apparatuur in onze werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 

  • Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen zoals bijvoorbeeld ruitenwissers
  • Services waarbij aparte tariefstellingen worden gerekend voor oudere auto's zoals Airco Service

* Škoda Economy Service biedt voor alle Škoda's, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Škoda Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke Škoda, geleverd na 1 januari 2000, die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de officiële merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in Europa.