NL
078 - 6143322

SEAT Onderhoud

Onderhoud aan uw SEAT? Onderhoud is belangrijk omdat het de levensduur van uw SEAT verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud aan uw SEAT vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor grote kosten komt te staan.

Ames is een erkende SEAT dealer en garage. Wij bieden zowel een kleine als een grote beurt aan voor uw SEAT. Dit doen wij voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Mi, SEAT Ibiza, SEAT Leon en de SEAT Altea.

Maak direct een afspraak

NL

SEAT kleine onderhoudsbeurt

Om uw SEAT in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine beurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controle afspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw SEAT worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit:

 Vervangen van motorolie en het oliefilter

Controle van de remschijven en remblokken op dikte

Testen van het uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging

Controleren van verlichting

Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

 

Plan uw onderhoudsbeurt

Olie verversen SEAT

SEAT grote onderhoudsbeurt

Een grote beurt is, zoals de naam al zegt, een uitgebreide inspectie van uw SEAT volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. In het geval van de SEAT Mii, TGI- en PHEV-modellen geldt echter een interval van 1 jaar of 30.000 km. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw SEAT is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

vinkje Alle handelingen uit de kleine onderhoudsbeurt

vinkje Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

vinkje Controleren van de voorruit op schade

vinkje Controleren van de banden, inclusief reparatieset

vinkje Check van de accu

vinkje Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

 

Plan uw grote onderhoudsbeurt

SEAT Variabel onderhoud

Een SEAT met een bouwjaar tussen 2010 en 2013 of heeft u een SEAT Ibiza 1.2 TDI van voor 2010? Dan geeft uw auto via het display zelf aan wanneer het toe is aan de LongLife Onderhoudsservice. Wanneer u een SEAT model heeft van na 2013, dan zijn er twee aparte intervallen, namelijk de olieservice- en inspectieservice. Deze services combineren we tijdens de Longlife inspectieservice. Tijdens de Longlife onderhoudsservice voeren wij de volgende handelingen uit:

 Olie- en inspectieservice

 Accu controleren

 Remsysteem controleren

 Koelsysteem controleren op bescherming tegen bevriezing

 Lekkage en beschadigingen onder de auto controleren

 

Plan uw onderhoudsbeurt

SEAT onderhoudsprijzen

De kosten van het onderhoud aan uw SEAT hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw SEAT en uw type SEAT. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud aan uw SEAT zijn de landelijke prijzen. Wanneer het onderhoud aan uw SEAT meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

SEAT_Onderhoud_ames

SEAT onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor SEAT onderhoud door Ames dan kiest u voor onderhoud door een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt