NL
078 - 6143322
Volkswagen APK

Vakkundig en snel

Volkswagen APK

Uw Volkswagen Algemene Periodieke Keuring (APK) vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkende Volkswagen dealer en specialist op het gebied van Volkswagen onderhoud. Tijdens een APK door Ames wordt uw Volkswagen gecontroleerd op alle landelijke APK eisen volgens RDW. Wij voeren APK uit voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en Volkswagen UP.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen APK laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

Volkswagen APK

Wij voeren uw Volkswagen APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Volkswagen. Deze kosten zijn inclusief een emissietest via het EOBD-uitleessysteem, roetmeting/viergastest en btw. 

  • Volkswagen APK:  €40,- 
  • Volkswagen APK bij grote onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten)

 
Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten Volkswagen APK

Verkeersveiligheid Documentatie
 Remmen
 Kilometerstand
 Wielophanging
 Voertuigbewijs
 Schokdempers
 Chassisnummer
 Banden
 Gebruikte brandstof
 Stuurinrichting
 
 Verlichting Milieuvriendelijkheid
 Gordels
 Uitstoot van uitlaatgassen
 Airbags
 
 Ruitenwissers
 
 Carrosserie
 

In de volgende video wordt uitgelegd wat er wordt gecontroleerd bij een APK.

Volkswagen APK Ames

Volkswagen APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw APK afspraak

APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.

Kinderzitje

*Let op: Wanneer er een kinderzitje gemonteerd zit in de auto zal deze tijdens een APK los gemaakt worden om de gordels zorgvuldig te controleren. U zult het kinderzitje weer zelf terug moeten plaatsen.