NL
078 - 6143322

Volkswagen APK

Vakkundig en snel door een erkende Volkswagen dealer.

Uw Volkswagen Algemene Periodieke Keuring (APK) vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend Volkswagen dealer en specialist op het gebied van Volkswagen onderhoud. Tijdens een APK door Ames wordt uw Volkswagen gecontroleerd op alle landelijke APK eisen volgens de RDW. Wij voeren APK uit voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en Volkswagen UP.

Maak direct een afspraak

NL

Volkswagen APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen APK laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan direct uw APK afspraak

Kosten Volkswagen APK

Wij voeren uw Volkswagen APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Volkswagen. Deze kosten zijn inclusief een emissietest via het EOBD-uitleessysteem, roetmeting/viergastest en btw. 

  • Volkswagen APK: € 30,-
  • Volkswagen APK bij onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten)

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten Volkswagen APK

Verkeersveiligheid

 Remmen

 Wielophanging

 Schokdempers

 Banden

 Stuurinrichting

 Verlichting

 Gordels

 Airbag

 Ruitenwissers

 Carrosserie

Milieuvriendelijkheid

 Uitstoot van uitlaatgassen

Documentatie

 Kilometerstand

 Voertuigbewijs

 Voertuigenidentificatienummer

 Gebruikte brandstof

Volkswagen APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 Gratis pechhulp in Europa

 

Plan direct uw APK afspraak