NL
078 - 6143322

Audi APK

Uw Audi APK vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend Audi dealer en specialist op het gebied van Audi onderhoud. Tijdens een APK check door Ames wordt uw Audi gecontroleerd op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Wij voeren APK checks uit voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

Audi APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Audi gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Audi APK check laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

APK Winteractie

Tot en met 31 maart 2023 maakt u, bij het online inplannen van uw APK afspraak, kans op een Thule fietsendrager voor 2 personen. 

Meer over APK Winteractie

Maak een afspraak in onze werkplaats
NL
KM

Kosten Audi APK

Wij voeren uw Audi APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Audi. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

 

  • Audi APK: € 35,-
  • Audi APK bij grote onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten)

 

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten Audi APK

Verkeersveiligheid

 Remmen

Wielophanging

Schokdempers

Banden

Stuurinrichting

Verlichting

Gordels

Airbag

Ruitenwissers

Carrosserie

Documentatie

Kilometerstand

Voertuigbewijs

Chassisnummer

Gebruikte brandstof

 

Milieu vriendelijkheid

Uitstoot van uitlaatgassen

  

  

 

 

Audi APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Vervangend vervoer

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak