NL
078 - 6143322

Audi fabrieksgarantie

Audi fabrieksgarantie is een standaard service die bij iedere nieuwe Audi van Ames wordt geleverd. Niets is zo vervelend als een nieuwe auto die snel gebreken gaat vertonen. Audi staat voor kwaliteit en doet er dan ook alles aan om gebreken te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er een auto soms vroegtijdig gebreken gaat vertonen. Daarom biedt Audi een uitgebreide fabrieksgarantie.

Ames is een erkende Audi dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Audi onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Audi modellen, waaronder de Audi A1, Audi A4 en de Audi Q5.

Plan uw werkplaatsafspraak

2 jaar Audi fabrieksgarantie

Audi biedt standaard twee jaar fabrieksgarantie op al haar modellen, ongeacht het aantal gereden kilometers. Dit betekent dat wanneer in de eerste twee jaar uw Audi een defect oploopt door een materiaal- of fabricagefout, deze kosteloos zal worden hersteld. De twee jaar gaan in vanaf het moment van registratie.

Daarnaast biedt Audi bovenop de twee jaar fabrieksgarantie ook een verlengde garantie en aanvullende garantie voor bijvoorbeeld de lak en carrosserie.

 

Audi Extra garantie

Mobiliteitsgarantie Audi

Audi biedt tevens een mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u mobiel moet zijn, wat er ook gebeurd. De voorwaarde van de mobiliteitsgarantie is dat u uw Audi bij ons laat onderhouden. Zo bent u na iedere onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

Wanneer u pech onderweg heeft, dan proberen we het probleem altijd ter plekke op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing, zoals vervangend vervoer of een hotelovernachting. Deze kosten worden dan door ons vergoed. Dit geldt niet voor reparaties door derden of door reparaties door eigen toe doen en oorzaken van buitenaf.

 

Meer over mobiliteitsgarantie

Audi reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor Audi reparaties door Ames, dan kiest u voor reparaties door een erkende Audi garage. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Vervangend vervoer

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Onderhoud door opgeleid Audi personeel

Plan uw werkplaatsafspraak