NL
078 - 6322222

Moeiteloos van A naar B


Het wegennet verandert continu - in Nederland, maar ook in het buitenland. Om altijd zeker te zijn van de juiste route is het belangrijk je navigatiesysteem regelmatig te updaten. Gelukkig kan dat bij SEAT Portable System en SEAT MapCare gewoon online.


Kies uw update

seat navigatie

SEAT Portable System

Mii en Ibiza

Dit mobiele navigatiesysteem wijst u moeiteloos Ons rijk uitgeruste infotainmentsysteem met groot, interactief touchscreen.

Naar updates

seat dashboard

SEAT MapCare

Arona, Ateca, Ibiza (v.a. 2017) en Leon

Heeft jouw SEAT een van de volgende meeruitvoeringscodes: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6? Dan maak je gebruik van MapCare, dat je de eerste 3 jaar kosteloos online kunt updaten.

Naar updates

seat navi update

Is uw laatste update al 3 jaar geleden?

 

Dan kun je helaas de update niet meer zelf downloaden, maar wel in de webshop bestellen. Schaf een nieuwe SD-kaart aan in onze webshop om je navigatiesysteem weer up to date te brengen. Maak altijd een backup van je huidige SD-kaart, zodat je zeker weet dat je niet zonder kaartdata komt te zitten.

Naar updates

Veelgestelde vragen

Het chassisnummer kunt u vinden onder de voorruit van de auto en tevens in het kentekenbewijs. De meeruitvoeringscodes staan op de witte sticker in het serviceplan boekje en achterin de auto bij het reservewiel. Kunt u de code niet vinden, dan kunnen wij aan de hand van het chassisnummer van uw auto nagaan of de auto MapCare heeft.

Om te kijken of er online een nieuwere kaartversie beschikbaar is kun je hier kijken.

Kijk dan in onze webshop voor diverse offline update mogelijkheden.

Ja, wij kunnen de navigatie update ook voor u uitvoeren. Dit kost € 25, bovenop de kosten voor het kaartmateriaal zelf.