NL
078 - 6143322

SEAT navigatie-update

Snel en veilig van A naar B.

Een SEAT navigatie-update, oftewel kaartupdate, uit laten voeren? Ames is een erkende SEAT dealer en gespecialiseerd in SEAT onderhoud. Een bijgewerkte navigatie is niet alleen belangrijk voor uw rijcomfort, maar ook voor uw veiligheid op de weg. De navigatie-update voeren wij uit voor alle SEAT modellen, waaronder de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

Maak direct een afspraak

NL

SEAT kaartupdate

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen. Wanneer uw navigatie verouderd is, dan kan het zijn dat u een afslag eerder moet hebben dan aangegeven op uw navigatie. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door uw navigatie tijdig te updaten zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

Daarnaast updaten wij de kaart van uw navigatie ook met recente ‘points of interest’. Dit zijn interessante en handige locaties langs uw route, zoals hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen, etc. Hierdoor hoeft u nooit meer uren te zoeken naar een stop.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

SEAT navigatie

Welke navigatie-update uw SEAT nodig heeft, is afhankelijk van het navigatiesysteem van uw auto. SEAT biedt namelijk diverse navigatiesystemen aan met ieder zijn eigen updates. Zie hieronder de verschillende systemen en de bijbehorende updates.

SEAT portable system

De SEAT Mii en SEAT Ibiza zijn uitgerust met het SEAT portable system. Dit mobiele navigatiesysteem wijst u de weg en biedt de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf uw telefoon.

SEAT MapCare 

Wanneer uw SEAT de meeruitvoeringscode 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6 heeft, dan maakt u gebruik van MapCare. Met MapCare kunt u uw SEAT de eerste 3 jaar kosteloos (indien u het zelf uitvoert) updaten.

SEAT navigatie-update kosten 

Wanneer u uw navigatie door SEAT laat updaten dan kunt u er van op aan dat uw navigatie weer is bijgewerkt met alle nieuwe wegen en voorzieningen. Dit doen wij zowel voor Nederland als het buitenland.

Navigatie-update Mapcare (eerste 3 jaar)                 Gratis

Navigatie-update MapCare door Ames                      € -

Navigatie-update portable system door Ames            € -

SEAT navigatie-update door Ames

Wanneer u kiest voor een navigatie-update door Ames, dan kiest voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak om de navigatie van uw SEAT te updaten.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele SEAT onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak