NL
078 - 6143322

Onderhoud bij Ames

Onderhoud nodig aan uw auto? Onderhoud is belangrijk, omdat het de levensduur van uw auto verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

Ames is een erkende dealer en garage. Wij bieden onder andere een kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt en schadeherstel aan. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak inplannen via onze online planner. 

Plan direct uw afspraak

NL

Kleine onderhoudsbeurt

Om uw auto in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine beurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controleafspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw auto worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit: 

vinkje Vervangen van motorolie en het oliefilter

vinkje Controle van de remschijven en remblokken op dikte

vinkje Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

 

Plan uw onderhoudsbeurt

Ames grote onderhoudsbeurt 

Een grote beurt is, zoals de naam al zegt, een uitgebreide inspectie van uw auto of bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw auto is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

vinkje Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

vinkje Vervangen van de motorolie en het oliefilter

vinkje Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

vinkje Controle en bijvullen van diverse vloeistoffen

vinkje Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

 

Plan uw grote onderhoudsbeurt

Ames onderhoudsprijzen

De kosten van het onderhoud aan uw auto hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw auto en het model. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud zijn de landelijke prijzen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Wanneer het onderhoud meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud bij Ames

Wanneer u kiest voor onderhoud door Ames dan kiest u voor een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor onderhoud, APK of schadeherstel aan uw auto.

vinkje Originele Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA onderdelen

vinkje Vervangend vervoer

vinkje 4 jaar garantie

vinkje Opgeleid personeel

vinkje Gratis pechhulp in Europa

 

Plan uw onderhoudsbeurt