NL
078 - 6143322

Volkswagen schadeherstel en reparatie

Snel weer onderweg.

Schade aan uw Volkswagen? Schade kan snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende Volkswagen reparateur en is gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw auto vervelend is en doen dan ook ons best om de schade aan uw auto snel te verhelpen. Dit doen wij op professionele wijze met originele Volkswagen onderdelen. Ames biedt schadeherstel aan alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en Volkswagen UP.

Volkswagen schadeherstel

Ames is een erkend Volkswagen schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een Volkswagen en dat wij met originele Volkswagen onderdelen werken. Hierdoor bent u er zeker van zijn dat uw Volkswagen na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen reparatie prijzen

De kosten voor een reparatie aan uw Volkswagen hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren.

Garantie

Een nieuwe Volkswagen (vanaf modeljaar 2021) wordt altijd geleverd met 4 jaar garantie, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar extra garantie. Zo hoeft u zich de eerste paar jaar geen zorgen te maken om reparatiekosten en heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa. Schade wordt ook gedekt of kan verhaalbaar zijn bij de verzekering. Tevens zijn wij aangesloten bij de meeste verzekeraars wat u korting of kwijtschelding van eigen risico kan betekenen.

 

Meer over Volkswagen garantie

Volkswagen schadeherstel van Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Volkswagen.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak