NL
078 - 6143322

Schade aan uw Volkswagen? Schade kan snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende Volkswagen reparateur en is gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw auto vervelend is en doen dan ook ons best om de schade aan uw auto snel te verhelpen. Dit doen wij op professionele wijze met originele Volkswagen onderdelen. Ames biedt schadeherstel aan alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en Volkswagen UP.

Volkswagen schadeherstel

Ames is een erkend Volkswagen schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een Volkswagen en dat wij met originele Volkswagen onderdelen werken. Hierdoor bent u er zeker van zijn dat uw Volkswagen na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Kent u de voordelen al van onze schadeherstel bedrijven?

vinkje vw Gratis haal- en brengservice

vinkje vw We herstellen zowel bedrijfswagens als personenwagens

vinkje vw We herstellen voor elke leasemaatschappij

vinkje vw We herstellen voor elke verzekeringsmaatschappij

vinkje vw We herstellen volgens fabrieksnormen (merkerkenning)

vinkje vw U krijgt nu gratis vervangend vervoer als u uw schadeherstel afspraak combineert met onderhoud in onze werkplaats

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen reparatie prijzen

De kosten voor een reparatie aan uw Volkswagen hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren.

Velgenherstel

Nu ook bij Ames

Heeft u een stoepje geschampt met uw Volkswagen en is daarbij de velg beschadigd? Bij Ames kunt u ook terecht voor velgenherstel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde CNC-techniek en poedercoating met originele fabriekskleuren, waardoor uw velg er weer als nieuw uit komt te zien.

Velgenherstel per velg

Gepolijste velg, reparatie per velg (CNC + Poedercoating + wielen demontage en montage) - € 280

Gespoten velg, reparatie per velg zonder CNC - € 225

Gespoten velg, omspuiten in andere kleur, per velg - € 225

 

Velgenherstel per set

Gepolijste velg, reparatie per set (CNC + Poedercoating + wielen demontage en montage) - € 945

Gespoten velg, reparatie per set zonder CNC - € 740

Gespoten velg, omspuiten in andere kleur, per set - € 740

Garantie

Een nieuwe Volkswagen (vanaf modeljaar 2021) wordt altijd geleverd met 4 jaar garantie, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar extra garantie. Zo hoeft u zich de eerste paar jaar geen zorgen te maken om reparatiekosten en heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa. Schade wordt ook gedekt of kan verhaalbaar zijn bij de verzekering. Tevens zijn wij aangesloten bij de meeste verzekeraars wat u korting of kwijtschelding van eigen risico kan betekenen.

 

Meer over Volkswagen garantie

Volkswagen schadeherstel van Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Volkswagen.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak