Bekijk onze SEAT Modellen

Object reference not set to an instance of an object.

Categorieën

Voorraad

SEAT video's video

Bekijk alle video's

Elektrische en hybride SEAT modellen

SEAT heeft met de SEAT Mii electric zijn eerste volledig elektrische auto op de markt gebracht. Deze elektrische stadsauto met een actieradius van 260 kilometer staat sinds 2020 bij ons in de showroom. Inmiddels hebben wij ook de beschikking gekregen over de Leon & Leon Sportstourer FR PHEV en de Tarraco FR PHEV. Laatstgenoemde is een efficiënte plug-in hybride met 245pk.

Bekijk elektrische modellen

Uw eigen SEAT samenstellen?

Naar de configurator

SEAT brochures en prijslijsten

Download ze hier

CUPRA als separaat merk

CUPRA is vanaf 22 februari 2018 officieel een separaat merk, inclusief eigen logo. Het nieuwe merk zal zich (net als destijds onder de vlag van SEAT) richten op de meest sportieve auto’s in het segment. Het eerste wapenfeit van CUPRA is de Ateca. De benaming van de auto is dus CUPRA Ateca

Interesse in een nieuw CUPRA model? Ook dan kunt u bij Ames terecht. Net als alle SEAT modellen, leveren wij ook CUPRA modellen die op de Nederlandse markt beschikbaar komen.

seat minimo

SEAT modellen van de toekomst

Als betrokken autodealer volgen wij de ontwikkelingen van elektrische modellen en de transitie naar duurzame, emissievrije mobiliteit op de voet. Voor ieder automerk dat wij verkopen, hebben wij een informatiepagina gebouwd met daarin de laatste nieuwtjes omtrent elektrificering en concept cars die in de komende jaren daadwerkelijk bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Gaat u met ons mee op reis naar de mobiliteit van de toekomst?

 

Bekijk hier

Interesse in één van onze SEAT modellen?

Vraag hier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.