NL
078 - 6126755

Volkswagen bedrijfswagen ruitschade en ruit vervangen

Veiligheid voorop

Ruitschade aan uw Volkswagen bedrijfswagen of wilt u de ruit vervangen? Als ondernemer heeft u niet veel tijd en wilt u uw tijd natuurlijk niet besteden aan schade aan uw bedrijfswagen. Toch is het belangrijk dat u een sterretje in uw ruit tijdig laat herstellen en er niet te lang mee rond blijft rijden. Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen schadeherstel. Onze specialisten repareren uw ruit vakkundig en snel, waardoor u snel weer onderweg bent!

Maak direct een afspraak

NL

Volkswagen bedrijfswagen ruitschadeherstel

Wanneer u een barst of sterretje in uw ruit heeft, dan is het zaak om deze snel te repareren. Ruitschade zorgt namelijk voor verminderd zicht, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bovendien kan ruitschade hogere kosten met zich meebrengen wanneer het sterretje doorscheurt en heel de ruit vervangen moet worden. Dit is natuurlijk niet wenselijk wanneer u met uw bedrijfswagen onderweg bent naar een klant.

Wij controleren iedere onderhoudsbeurt de ruit om grotere schade aan uw ruit te voorkomen, zoals een sterretje dat doorscheurt. Bovendien zorgen wij ervoor dat schadeherstel van uw ruit snel gebeurt, waardoor u spoedig veilig de weg weer op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Sterretje in de ruit van uw Volkswagen bedrijfswagen

Een sterretje in uw ruit lijkt onschuldig. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt bij een sterretje in uw ruit. Een sterretje kan namelijk doorscheuren, waardoor heel de ruit vervangen moet worden. Dit terwijl het repareren van een sterretje eenvoudig en snel te verhelpen is. Bij het repareren van een sterretje wordt het sterretje gevuld met doorzichtige kunsthars. Deze wordt vervolgens uitgehard door uv-licht, waardoor de autoruit zijn sterkte weer terug krijgt en zo goed als nieuw is.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen bedrijfswagen voorruit vervangen

Wanneer een sterretje doorscheurt en groter is geworden dan 3 centimeter, dan noemen we het een breuk of een barst. Een breuk of een barst kan ook op andere manieren veroorzaakt worden, zoals opspattende steentjes, een vogel tegen de ruit of vandalisme. Bij een breuk of een barst is vervanging van de ruit noodzakelijk, omdat de ruit niet meer op volle sterkte kan worden herstelt. Tijdens het vervangen van de ruit worden alle systemen, zoals de regensensoren die aan de ruit verbonden zijn, gecontroleerd en juist afgesteld.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten ruitschade herstel en ruit vervangen 

Afhankelijk van jouw verzekering geeft Ames als erkende Volkswagen bedrijfswagen garage korting op jouw eigen risico. Wanneer u WA-extra of allrisk verzekerd bent, dan ben u bij ruitschade meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis voor u.

Ruitschadeherstel en ruit vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het repareren van sterretje of het vervangen van een ruit door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het repareren van de ruitschade aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL