Private Lease

 

Een auto leasen als particulier is ontzettend gemakkelijk geregeld bij Ames. Je rijdt in een nieuwe Volkswagen én geniet van alle voordelen die Private Lease je te bieden heeft. Je betaalt een vast bedrag per maand, waar onder andere wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, reparaties en service bij inbegrepen zijn. Jij hoeft alleen voor de brandstof te zorgen, wij regelen de rest.

 

Meer informatie

Financial Lease

Bent u op zoek naar een leaseauto? Dan bent u bij Ames aan het juiste adres. Wij werken samen met vrijwel alle leasemaatschappijen. Of u nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, een riante laadruimte of een stoere stadsauto, er is altijd een Volkswagen die aansluit bij uw wensen. Wij maken graag een offerte op maat. Ook kunnen wij uw volledige wagenparkbeheer uit handen nemen. U zorgt voor de financiering, wij regelen de rest. Meer weten? Klik dan op de knop hieronder.

 

Meer informatie

Operational Lease

Full Operational Lease is te vergelijken met huur op lange termijn. De leasemaatschappij is juridisch én economisch eigenaar van de auto en na contractbeëindiging gaat het deze terug naar de leasemaatschappij. Als ondernemer bent u met Full Operational Lease voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen

 

 Meer informatie