Audi Q5 TFSI 40 nu ook verkrijgbaar: vanaf € 71.131

De Audi Q5 TFSI 40 is nu ook verkrijgbaar! De Q5 was er al een tijdje met hybride motoren maar is nu dus ook te bestellen met benzinemotor vanaf €71.131. Hierdoor is deze motorisering tot € 2.818 voordeliger dan de PHEV.

Per direct te bestellen

De Q5 40 TFSI quattro is (ook als Sportback) per direct te bestellen en te configureren, de prijzen van de overige uitvoeringen treft u in de prijslijst.

Sneller leverbaar

Waar de PHEV motoren van de Q5 te maken hebben met langere levertijden verwachten we een reguliere doorlooptijd voor de 40 TFSI motorisering.

Design met positieve emoties

De Audi Q5 is een krachtig ontwerp met sportieve elementen en een zelfverzekerde uitstraling. Het sculpturale front heeft veel charisma door de hoge luchtinlaten en brede Audi Singleframe met verticaal spijlenpatroon. Trapzoïde uitlaatmonden, de diffusor met horizontaal stijlelement en de chroomstrip die beide achterlichten met elkaar verbindt ronden het dynamische design op harmonieuze wijze af.

Aangename rijdynamiek

De Audi Q5 maakt indruk met zijn vlotte, dynamische acceleratie en wendbare karakter. Een volledig variabele quattro-aandrijving is leverbaar als optie. Daarmee zijn de aandrijfkrachten over alle wielen te verdelen. Daar bovenop past u met de diverse instellingen van Audi drive select de rijeigenschappen aan.

Nieuwe lichtscenario’s

De OLEDs zijn in kleine, afzonderlijk aanstuurbare segmenten gegroepeerd. De driedimensionale lay-out daarvan zorgt voor een indrukwekkend lichtarrangement waarmee nieuwe lichtscenario’s zijn te creëren. Personaliseer uw auto door in de bestelprocedure uit drie optionele achterlichtontwerpen te kiezen. Afhankelijk van de rijmodus past het karakter van de achterlichtsignatuur zich bovendien automatisch aan. In de optionele digitale OLED-achterlichten zit een nabijheidssensor: om de auto beter zichtbaar te maken gaan alle OLED-segmenten automatisch aan als uw auto stilstaat en iemand u dichter dan twee meter achteropkomt.

Veel ruimte voor eigen inbreng

De stoelen zijn met allerlei extra functies leverbaar, waaronder ingebouwde stoelmassage. In het donker accentueert het optionele ambient lichtpakket plus op een mooie manier de interieurvormen. Met de rest van de wereld verbonden zijn is vanzelfsprekend in de Audi Q5. Zo zoekt u in MMI navigatie plus met MMI touch via een onlineverbinding naar tankstations of parkeerlocaties. Het scherm toont dan meteen openingstijden, beschikbaarheid en tarieven.

Uitvoeringen Audi Q5

Pro Line
Vanaf € 67.939

q5 pro line

Uitrusting bevat o.a.:

 • 18" lichtmetalen velgen “5-arm turbine”-design
 • Audi Smartphone interface (Apple CarPlay)
 • Audi Phone box
 • Comfortairconditioning 3-zones
 • Parkeerhulp plus (voor en achter) en achteruitrijcamera
 • Elektrisch bedienbare achterklep

Advanced edition
Vanaf € 69.939

q5 advanced edition

Extra uitrusting t.o.v. Pro Line:

 • Matrix Led-koplampen inclusief koplampreinigingsinstallatie en dynamische richtingaanwijzers achter
 • Navigatie Plus & Virtual cockpit
 • Aluminium raamlijsten en dakreling
 • Wielkastranden en onderzijde bumpers in Manhattangrijs
 • Sportstoelen vóór
 • Ambiente lichtpakket

S edition
Vanaf € € 71.887

q5 s edition

Extra uitrusting t.o.v. Advanced Edition:

 • 19" Lichtmetalen velgen “5-dubbelspaak-ster” design
 • S line interieur
 • S line exterieur
  bekleding stof/leder
 • Audi sound system

Interesse in de Audi Q5? 

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Lees ook

Gouden Stuurwiel voor Audi e-tron GT als ‘mooiste auto van het jaar’ ma, 15 november
De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.
Audi A1 Sportback nu ook als S edition wo, 14 juli
Audi breidt de A1 Sportback line-up uit met de sportieve A1 Sportback S edition. Deze compacte hatchback combineert de luxe van Audi met de dynamiek van S line.