Ames Classic Cars

Klassiekers met een bijzonder verhaal

Wij zijn trots op de rijke historie van Ames Autobedrijf en de merken die wij voeren. Door de jaren heen heeft Ames unieke Classic Cars verzameld, elk met een eigen verhaal. De Ames Classic Cars zijn te bewonderen bij de verschillende Ames dealerbedrijven van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA en onze universele garage Service Only. Al onze Classic Cars zijn, gezien de historische waarde, niet bestemd voor de verkoop.

Bekijk onze verzameling Classic Cars

Classic Cars met een bijzonder verhaal

Uniek boek over Ames Classic Cars

Actieprijs: van € 29,95 voor € 19,95

Ames viert dit jaar het 75 jaar Volkswagen dealerschap. Door de jaren heen hebben wij talrijke unieke Classic Cars verzameld; de modellen waar Ames het succes aan te danken heeft. Speciaal voor dit jubileum zijn deze auto's gebundeld in een boek. Een historisch overzicht van prachtige klassiekers met elk een bijzonder verhaal. Dit Ames Classic Car boek is te bestellen voor € 19,95. Het ideale cadeau voor je (groot)vader!

Maak kennis met onze Classic Cars

Ames Classic Cars miniatuur

Wij hebben een unieke verzameling Classic Cars van verschillende merken die wij nu ook nagemaakt hebben in miniatuur. Bekijk nu ook al onze miniatuur Classic Cars! Alle miniatuur auto's hebben wij dus daadwerkelijk als Classic Cars fysiek in de showroom staan. 

Classic Car Miniatuur Overzicht