NL
078 - 6143322

Volkswagen accu

Voorkom pech onderweg.

Uw Volkswagen accu laten controleren of vervangen? De accu is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto, aangezien alle elektrische systemen in uw auto ervan afhankelijk zijn. Helaas krijgt uw accu ook een hoop te verduren. Met name extreme kou en hitte zijn slecht voor een accu. Daarnaast zijn accu’s tegenwoordig zelf voorzien van elektronica en is het een steeds belangrijke component van het voertuig geworden. Het is dan ook één van de meest voorkomende oorzaken van pech onderweg. Om te voorkomen dat u met pech komt te staan is het belangrijk dat u uw accu tijdig laat controleren en, indien nodig, laat vervangen.

Ames is een erkende Volkswagen dealer, garage en specialist op het gebied van Volkswagen accu’s. Wij controleren de conditie van uw accu en vervangen deze indien nodig. Dit doen wij voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen UP, Volkswagen Golf en Volkswagen Polo.

Volkswagen accu check

Over het algemeen kan de accu van uw Volkswagen zo’n drie tot vijf jaar meegaan. De exacte levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de accu. Wanneer u veel korte afstanden aflegt, dan zal de accu van uw Volkswagen niet goed worden geladen. Dit heeft een negatief effect op de levensduur van de accu. Het is dus belangrijk om uw accu regelmatig te laten checken, zodat u onderweg niet verrast wordt door autopech. Door de accu check weet u wat de staat van uw accu is en wanneer deze vervangen moet worden.

 

Plan uw Accu check

Volkswagen accu vervangen 

De accu heeft belangrijke functies in uw Volkswagen. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat de accu ervoor zorgt dat uw auto kan starten. Wanneer u de accu gebruikt, zal deze ontladen worden. Wanneer accu’s vaker en langduriger ontladen worden, vermindert de capaciteit ervan. Hierdoor kan de accu zijn werk niet goed uitvoeren en moet het dus vervangen worden. Het is belangrijk dat u de accu tijdig laat vervangen om pech onderweg te voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Accu check en vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het controleren of vervangen van uw accu door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het controleren en vervangen van de accu van uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatafspraak