SEAT Financial Lease

SEAT Financial Lease is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder of ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Deze financieringsvorm heeft als voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Anders gezegd, u wordt direct economisch eigenaar en kunt zo uw SEAT op de bedrijfsbalans plaatsen. U kiest zelf de looptijd die het beste past bij de afschrijving en de gebruiksperiode van de auto. De bijbehorende rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.


Door de vaste maandelijkse termijnen houd u duidelijk inzicht in de kosten van jouw auto('s). Dit maakt SEAT Financial Lease tot een absoluut zekere en heldere vorm van financieren. Financial Lease kan geheel op maat worden ingevuld. In overleg met de SEAT-dealer bepaalt u puntsgewijs de meest gunstige vorm. Voor uw eigen financiële inbreng wordt in principe uitgegaan van 25% van de rijklaarprijs (incl. BTW). U bent natuurlijk vrij om voor een hogere aanbetaling te kiezen.

Voordelen SEAT Financial Lease
- Fiscaal aantrekkelijke financiering
- Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde
- Altijd vaste maandlasten
- Speciale autofinanciering
- Gemakkelijk en snel geregeld via de SEAT dealer
 

Meer informatie over de Financial Lease oplossing van SEAT vindt u in onze brochure. Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.

Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Direct offerte 

 

 

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via

 

088 – 37 49 715

Contact

Partners in Financial Lease

Heeft u een Ames auto gevonden op Financial Lease For You? Dat kan kloppen.

Ames werkt samen met Financial Lease For You op het gebied van zakelijke financieringen.

Dankzij onze jarenlange gezamenlijke ervaring kunnen wij u zo op de beste manier van dienst zijn.