NL
078 - 6143322

Škoda Fabrieksgarantie

Škoda fabrieksgarantie is een standaard service die bij iedere nieuwe Škoda van Ames wordt geleverd. Niets is zo vervelend als een nieuwe auto die snel gebreken gaat vertonen. Škoda staat voor kwaliteit en doet er dan ook alles aan om gebreken te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er een auto soms vroegtijdig gebreken gaat vertonen. Daarom biedt Škoda een uitgebreide fabrieksgarantie.

Plan uw werkplaatsafspraak

Ames is een erkende Škoda dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Škoda onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Škoda modellen, waaronder de Škoda Kodiaq, Škoda Kamiq, Škoda Yeti, Škoda Citigo en de Škoda Scala.

2 jaar Škoda fabrieksgarantie

Škoda biedt standaard twee jaar fabrieksgarantie op al haar modellen, ongeacht het aantal gereden kilometers. Dit betekent dat wanneer in de eerste twee jaar uw Škoda een defect oploopt door een materiaal- of fabricagefout, deze kosteloos zal worden hersteld. De twee jaar gaan in vanaf het moment van registratie.

Daarnaast biedt Škoda bovenop de twee jaar fabrieksgarantie ook een verlengde garantie en aanvullende garantie voor bijvoorbeeld de lak en carrosserie.

 

Škoda Extra garantie

Mobiliteitsgarantie Škoda

Škoda biedt tevens een mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u mobiel moet zijn, wat er ook gebeurt. De enige voorwaarde van de mobiliteitsgarantie is dat u uw Škoda bij ons laat onderhouden. Zo bent u na iedere onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

Wanneer u pech onderweg heeft, dan proberen we het probleem altijd ter plekke op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing, zoals vervangend vervoer of een hotelovernachting. Deze kosten worden dan door ons vergoed. Dit geldt niet voor reparaties bij uw dealer of voor reparaties door eigen toe doen en oorzaken van buitenaf.

Meer over mobiliteitsgarantie

Škoda reparaties door Ames

Heeft uw Škoda een reparatie nodig of wilt u uw auto laten onderhouden door Ames. Dan kiest u reparaties of onderhoud bij een erkende Škoda garage. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Škoda.

Originele Škoda onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt