NL
078 - 6143322
Volkswagen Economy Service

Zo voordelig kan onderhoud zijn

Volkswagen Economy Service

Bij Ames Volkswagen willen we dat u eindeloos kunt blijven genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Volkswagen. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Volkswagen al wat langer meegaat. Met Volkswagen Economy Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Volkswagen van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van veel voordeel op onze onderhoudstarieven*. Daarnaast profiteert u ook van 15% voordeel op remmen, riemen, waterpompen, accu's en ruitenwissers. Wij voeren onderhoud uit voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en Volkswagen UP.

NL

Voordelen

Volkswagen_Economy Service_4 jaar garantie_Ames

Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties

Volkswagen_Economy Service_Pechhulp_Ames

Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg**

Volkswagen_Economy Service_Prijs kwaliteit_Ames

Wij bieden Volkswagen-kwaliteit voor een goede prijs

Volkswagen_Economy Service_Vakspecialisten_Ames

Onze vakspecialisten kennen uw Volkswagen van A tot Z

Volkswagen_Economy Service_Welkom_Ames

Wij staan klaar voor alle Volkswagens

Volkswagen_Economy Service_Updates_Ames

Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Volkswagen

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Ames Volkswagen krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw auto verrichten. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer informatie

Plan uw werkplaatsafspraak

Praktijk voorbeeld

Gemiddeld wordt er zo'n 10.000 tot 15.000 kilometer per jaar gereden. Dit kunnen kilometers zijn voor woon-werkverkeer, boodschappen, sport, familie bezoeken en vakanties. Wanneer uw auto toe is aan onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, dan kunt u bij Ames rekenen op 15% voordeel met Volkswagen Economy Service. Mocht tijdens onderhoud of inspectie aan uw auto blijken dat er een slijtage onderdeel vervangen moet worden, dan bieden wij u graag een passende offerte. 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen_Economy Service_Ames
Economy parts Ames

Waar komt die 15% voordeel vandaan?

Voor oudere Volkswagen modellen geldt dat wij minder hoeven te investeren in werkplaatsapparatuur en opleidingen. Op deze manier kunnen wij aangepaste tarieven hanteren voor oudere bouwjaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele Volkswagen onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Zo heeft u Volkswagen-kwaliteit tegen een goede prijs, maar ook de voordelen en zekerheden van een erkende Volkswagen dealer.

Plan uw werkplaatsafspraak

Wat is de staat van uw auto?

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw Volkswagen? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. Eén van onze Service Adviseurs kijkt samen met u naar het onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen met u wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Volkswagen_Economy_Service_Check_Ames

Veelgestelde vragen

  • Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice
  • Remvloeistof verversen
  • Olie verversen
  • Vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)
  • Vervanging van remmen (excl. keramische remmen)
  • Vervanging van distributieriemen, multiriemen en waterpompen
  • Schuifdak reinigen en smeren

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze uw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen we uw Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje van uw auto de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen. 

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar! 

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij Ames Volkswagen en uw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,55. Normaliter kost een een losse APK bij Ames Volkswagen € 35 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren. 

Zijn de banden van uw Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kunt u terecht bij het Ames Volkswagen. Wij zoeken samen met u naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Met de speciale apparatuur in onze werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 

 

Vraag uw offerte aan

Op alle door u betaalde werkzaamheden bij Ames Volkswagen ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij het Ames Volkswagen zodat het probleem verholpen kan worden.

  • Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen zoals 
  • Services waarbij aparte tariefstellingen worden gerekend voor oudere auto's zoals Airco Service

* Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl. keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de officiële merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.