NL
078 - 6143322

Volkswagen Extra Garantie

Volkswagen staat voor kwaliteit en dat zie je terug in haar auto’s. Omdat Volkswagen is overtuigd van haar kwaliteit biedt Volkswagen een uitgebreid garantiepakket met extra garanties die verder reiken dan de fabrieksgarantie.

Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw Volkswagen.

 

Ames is een erkende Volkswagen dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie en extra garantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële Volkswagen onderdelen uit. Dit doen wij voor alle Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Polo, Volkswagen UP en de Volkswagen Passat.

Volkswagen 2 jaar extra garantie

Volkswagen staat achter de kwaliteit van haar auto’s. Deze worden namelijk uitvoerig getest om zeker te zijn van auto’s van hoge kwaliteit. Omdat Volkswagen zeker is van de kwaliteit van haar auto’s biedt Volkswagen bovenop de twee jaar fabrieksgarantie nog twee jaar éxtra garantie. Dit is gedekt in een verzekeringspolis, hier zijn voorwaarden van toepassing. De extra twee jaar is van toepassing op modellen vanaf bouwjaar 2021 met een verbrandingsmotor. Hierdoor heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen.

6 jaar onderhoud voor elektrische modellen

De elektrische Volkswagen modellen tot modeljaar 2021 zijn uitgesloten van de twee jaar extra garantie. Echter zijn alle elektrische modellen wel voorzien van 6 jaar kosteloos onderhoud, waarbij alle belangrijke punten worden gecontroleerd. Dit onderhoud bestaat uit: 

 Inspectieservice

 Vervangen van de pollenfilter

Vervangen van remvloeistof

 APK

 

Plan uw werkplaatsafspraak

3 jaar Volkswagen lakgarantie

De nieuwe Volkswagen modellen worden standaard geleverd met 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen.

Plan hier uw werkplaatsafspraak

8 jaar Volkswagen accugarantie voor elektrische modellen

Op de hoogvoltaccu van de nieuwe hybride en elektrische modellen heeft u een garantie van 8 jaar of tot maximaal 160.000 kilometer. Ons personeel is opgeleid om met de hoogvoltaccu’s te werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

12 jaar carrosseriegarantie Volkswagen

De carrosserie van onze Volkswagen modellen is volledig verzinkt of gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Omdat de carrosserie van de Volkswagen auto’s hierdoor van uitstekende kwaliteit is, ontvangt u 12 jaar carrosseriegarantie op doorroesten van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

4 jaar garantie op Volkswagen onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat wij een erkende Volkswagen garage zijn, werken wij met officiële Volkswagen onderdelen. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen. 

Volkswagen APK Ames

Volkswagen reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor Volkswagen reparaties door Ames, dan kiest u voor reparaties door een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak