Volkswagen Bedrijfswagens Operational Lease

Voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen

Ames Autobedrijf werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt.

 

Over AA Lease

Kiezen voor AA Lease, is kiezen voor zorgeloze mobiliteit. Wij staan voor een hoge servicegraad, persoonlijke aandacht, eerlijk en vooral verstandig advies. AA Lease is uw mobiliteitspartner onder alle omstandigheden. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, tijdelijke contracten, deelauto’s of wagenparkbeheer: bij AA Lease is er altijd een passende oplossing voor u! Wij bieden maatwerk waarbij een maximale berijderstevredenheid voorop staat.

Meer over AA Lease

aa lease logo

Voordelen van Operational Lease

Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Operational Lease.


Met Full Operational Lease bent u zorgeloos op weg. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat u hoeft te doen is tanken. U kunt zelfs voor een brandstofpas bij ons terecht. Aan het einde van uw leasecontract levert u de bedrijfswagen weer in.

   Caddy Cargo  Transporter 6.1  Crafter  e-Crafter
 Operational Lease prijs  Vanaf € 375 per maand  Vanaf € 419 per maand  Vanaf € 508 per maand  Vanaf € 659 per maand
 Aanschafprijs  € 14.700  € 19.100  € 23.500  € 56.700

Wat is Operational Lease?

Full Operational Lease is de meest gebruikte leasevorm binnen de zakelijke markt. Het wordt ook wel gezien als Full Service leasing, want u sluit een leasecontract af waarbij alles is inbegrepen! Het grootste voordeel is volledige ontzorging van de wagenparkbeheerder. Alle zorgen rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties neemt AA Lease uit handen. Zo bespaart u een hoop tijd en geld!

Weliswaar is AA Lease met deze leasevorm juridisch eigenaar van de leaseauto, maar u loopt zo geen risico bij de verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract. Het sluit perfect aan bij de behoefte ‘zekerheid’. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd van uw contract niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Interesse? Kom in contact!

  WhatsApp ons
 bellen Bel ons op 088-3749765

Full Operational lease overeenkomst omvat o.a.:

vinkje Volledige service en continuïteit van vervoer
vinkje Reparatie, onderhoud en ook vervanging van banden
vinkje Houderschapsbelasting
vinkje Verzekering (WA en Casco)
vinkje Schade-afhandeling
vinkje 24-uurs assistentie bij pech, ongeval en diefstal
vinkje Brandstofbeheer
vinkje Haal- en brengservice

Hoe regelt u Operational Lease?

Samen met de verkoopadviseurs van Ames Bedrijfswagencentrum bepaalt u de looptijd van het full operational leasecontract en het aantal kilometers per jaar. Aanvullend kunt u kiezen voor vervangend vervoer en/of een brandstofpas. U ontvangt direct een offerte. Als alles naar wens is kunt u het contract ondertekenen en wordt uw bedrijfswagen besteld. U krijgt een seintje wanneer uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen voor u klaar staat. Aan het einde van uw leasecontract levert u de bedrijfswagen in.

bijtelling berekenen

Nieuw: bereken uw bijtelling met onze bijtellingscalculator

Mag u een auto van de zaak uitzoeken? Wellicht heeft u al een leaseauto op het oog en dan wilt u natuurlijk weten wat uw maandelijkse bijtelling zal bedragen. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw (toekomstige) netto bijtelling kunt berekenen. Naast de bijtelling van 2022 kunt u deze ook berekenen van voorgaande jaren.

Bereken hier uw bijtelling

Interesse in Operational Lease?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte of meer informatie aan voor één van onze Volkswagen Bedrijfswagens.