NL
078 - 6143322

Audi schadeherstel en reparaties

Snel weer onderweg.

Schade aan uw Audi? Schade kan snel gebeuren en iedereen overkomen. Ames is een erkende Audi reparateur en is gespecialiseerd in schadeherstel. We snappen dat schade aan uw auto vervelend is en doen dan ook ons best om de schade aan uw auto snel te verhelpen. Dit doen wij op professionele wijze met originele Audi onderdelen. Ames biedt schadeherstel aan alle Audi modellen, waaronder de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

Audi schadeherstel

Ames is een erkend Audi schadeherstelbedrijf, wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een Audi en dat wij met originele Audi onderdelen werken. Hierdoor bent u er zeker van zijn dat uw Audi na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi reparatie prijzen

De kosten voor een reparatie aan uw Audi hangen af van het soort reparatie. U ontvangt vooraf altijd een offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de reparatie toch duurder uitvallen dan gedacht, dan nemen we eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Wanneer de reparatie aan uw auto onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie valt, dan hoeft u mogelijk niets te betalen.

Garantie

Een nieuwe Audi (vanaf modeljaar 2021) wordt altijd geleverd met 4 jaar garantie, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar extra garantie. Zo hoeft u zich de eerste paar jaar geen zorgen te maken om reparatiekosten en heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa.

 

Meer over Audi garantie

Audi schadeherstel van Ames

Wanneer u kiest voor schadeherstel door Ames, dan kiest voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor schadeherstel of reparaties aan uw Audi.

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Vervangend vervoer

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak