Voorraad SKODA

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte SKODA modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Productierecord voor Tsjechische SKODA-fabrieken

SKODA produceerde in 2019 voor het eerst meer dan 900.000 auto’s in haar Tsjechische fabrieken in Mladá Boleslav en Kvasiny. Met 910.000 nieuwe ŠKODA’s realiseerde de Tsjechische autofabrikant een productiestijging van 2,25 procent ten opzichte van 2018. De OCTAVIA, ŠKODA’s bestseller, was in zijn eentje goed voor 260.000 auto’s.

 

Bekijk Octavia voorraad

 

SKODA Private Lease acties

SKODA modellen zijn met een laag maandbedrag populair in de Private Lease. Zo bieden wij verschillende SKODA modellen aan met scherpe Private Lease actietarieven.

SKODA Private Lease

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

SKODA modellen in de spotlight

Ames Beste Deal

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook SKODA modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Nieuwe Ames Beste Deal modellen

 

Occasion Ames Beste Deal modellen

SKODA zakelijk leasen

Indien u een SKODA liever wilt leasen dan is Operational Lease zeker een goede optie. Full operational lease betekent dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract worden opgenomen. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen. De klant betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de auto met zich meenemen.

Meer informatie

De SKODA familie

Octavia

Bekijk voorraad

Octavia Combi

Bekijk voorraad

Superb Combi

Bekijk voorraad