NL
078 - 6143322
Audi Lifetime Service

Een leven lang in topconditie

Audi Lifetime Service

Bij Ames Audi Centrum willen we dat u eindeloos kunt blijven genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van veel voordeel op onze onderhoudstarieven*. Daarnaast profiteert u ook van 15% voordeel op remmen en riemen. Wij voeren onderhoud uit voor alle Audi modellen, zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A6.

NL

Voordelen

Audi_Lifetime Service_ 4 jaar garantie_Ames

Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties

Audi_Lifetime Service_Pechhulp_Ames

Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg**

Audi_Lifetime Service_Prijs kwaliteit_Ames

Wij bieden Audi-kwaliteit voor een goede prijs

Audi_Lifetime Service_Vakkundig perseneel_Ames

Onze vakspecialisten kennen uw Audi van A tot Z

Audi_Lifetime Service_Welkom_Ames

Wij staan klaar voor alle Audi’s

Audi_Lifetime Service_updates_Ames

Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Audi

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Ames Audi Centrum krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw auto verrichten. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer informatie

Plan uw werkplaatsafspraak

Praktijk voorbeeld

Gemiddeld wordt er zo'n 10.000 tot 15.000 kilometer per jaar gereden. Dit kunnen kilometers zijn voor woon-werkverkeer, boodschappen, sport, familie bezoeken en vakanties. Wanneer uw auto toe is aan onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, dan kunt u bij Ames rekenen op 15% voordeel met Audi Lifetime Service. Mocht tijdens onderhoud of inspectie aan uw auto blijken dat er een slijtage onderdeel vervangen moet worden, dan bieden wij u graag een passende offerte. 

Plan uw werkplaatsafspraak

Audi Lifetime Service

Waar komt die 15% voordeel vandaan?

Voor oudere Audi modellen geldt dat wij minder hoeven te investeren in werkplaatsapparatuur en opleidingen. Op deze manier kunnen wij aangepaste tarieven hanteren voor oudere bouwjaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele Audi onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Zo heeft u Audi-kwaliteit tegen een goede prijs, maar ook de voordelen en zekerheden van een erkende Audi dealer.

Plan uw werkplaatsafspraak

Gratis Audi Lifetime check

Aanvullend op 15% onderhoudsvoordeel voor Audi’s van 5 jaar en ouder biedt Ames Audi Centrum voor auto’s die nieuw zijn in de werkplaats kosteloos een Audi Lifetime Check aan. De status van de auto wordt hierbij gecheckt door onze Audi specialisten. Samen met u wordt bepaald wat de onderhoudsstaat is van de auto en wordt een onderhoudsplan op maat gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Plan uw Audi Lifetime check 

Veelgestelde vragen

  • Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice
  • Remvloeistof verversen
  • Olie verversen
  • Schuifdak reinigen en smeren
  • Vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)
  • Vervanging van remmen (excl. keramische remmen)
  • Vervanging van distributieriemen, multiriemen en waterpompen

De Audi technici zijn speciaal getraind zodat ze uw Audi door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw Audi snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Audi onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Audi-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Voor de oudere Audi modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen. 

De Audi mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar! 

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij Ames Audi Centrum en uw Audi is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,55. Normaliter kost een een losse APK bij het Ames Audi Centrum € 35 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren. 

Zijn de banden van uw Audi versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kunt u terecht bij het Ames Audi Centrum. Wij zoeken samen met u naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Met de speciale apparatuur in onze werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 

Op alle door u betaalde werkzaamheden bij het Ames Audi Centrum ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij het Ames Audi Centrum zodat het probleem verholpen kan worden.

  • Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen zoals bijvoorbeeld ruitenwissers
  • Services waarbij aparte tariefstellingen worden gerekend voor oudere auto's zoals Airco Service

*Audi Lifetime Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd)  en biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de officiële merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.