NL
078 - 6322222

SEAT APK

Uw SEAT APK vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend SEAT dealer en specialist op het gebied van SEAT onderhoud. Tijdens een APK check door Ames wordt uw SEAT gecontroleerd op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Wij voeren APK checks uit voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

SEAT APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw SEAT gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een SEAT APK check laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan uw APK

Plan uw afspraak

NL

Kosten SEAT APK

Wij voeren uw SEAT APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van SEAT. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

vinkje oranje  SEAT APK: € 40,-

 

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten SEAT APK

Verkeersveiligheid Documentatie
vinkje oranje Remmen
vinkje oranje Kilometerstand
vinkje oranje Wielophanging
vinkje oranje Voertuigbewijs
vinkje oranje Schokdempers
vinkje oranje Chassisnummer
vinkje oranje Banden
vinkje oranje Gebruikte brandstof
vinkje oranje Stuurinrichting
 
vinkje oranje Verlichting Milieuvriendelijkheid
vinkje oranje Gordels
vinkje oranje Uitstoot van uitlaatgassen
vinkje oranje Airbags
 
vinkje oranje Ruitenwissers
 
vinkje oranje Carrosserie
 

In de volgende video wordt uitgelegd wat er wordt gecontroleerd bij een APK.

SEAT APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw APK afspraak

APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.

Kinderzitje

*Let op: Wanneer er een kinderzitje gemonteerd zit in de auto zal deze tijdens een APK los gemaakt worden om de gordels zorgvuldig te controleren. U zult het kinderzitje weer zelf terug moeten plaatsen.