NL
078 - 6143322

SEAT APK

Uw SEAT APK vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend SEAT dealer en specialist op het gebied van SEAT onderhoud. Tijdens een APK check door Ames wordt uw SEAT gecontroleerd op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Wij voeren APK checks uit voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

Maak direct een afspraak

NL

SEAT APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw SEAT gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een SEAT APK check laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan direct uw APK afspraak

Kosten SEAT APK

Wij voeren uw SEAT APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van SEAT. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

  • SEAT APK: € 30,-
  • SEAT APK bij grote onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten)

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten SEAT APK

Verkeersveiligheid

vinkje Remmen

vinkje Wielophanging

vinkje Schokdempers

vinkje Banden

vinkje Stuurinrichting

vinkje Verlichting

vinkje Gordels

vinkje Airbag

vinkje Ruitenwissers

vinkje Carrosserie

Documentatie

vinkje Kilometerstand

vinkje Voertuigbewijs

vinkje Chassisnummer

vinkjeGebruikte brandstof

 

Milieuvriendelijkheid

vinkje Uitstoot van uitlaatgassen

  

  

 

 

SEAT APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

Gratis pechhulp in Europa

 

Plan direct uw APK afspraak