NL
078 - 6143322

SEAT accessoires

Haal alles uit uw SEAT.

SEAT accessoires toevoegen aan uw SEAT? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van SEAT. Ames is een erkende SEAT dealer. Wij bieden onze SEAT’s dan ook aan met de originele SEAT onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw SEAT. Wij bieden accessoires aan voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

Maak direct een afspraak

NL

Accessoires van SEAT

Door middel van de accessoires van SEAT kunt u uw SEAT zo luxe maken als u zelf wilt. De accessoires kunnen verschillende doeleinden hebben, zoals personaliseren, praktisch gebruik en het verhogen van veiligheid en comfort.

 

  • Personaliseer uw SEAT met accessoires

Door middel van de SEAT accessoires maakt u uw SEAT uniek door hem te personaliseren met eigen kleuren, velgen en interieurpakketten.

 

  • Accessoires voor praktisch gebruik

Ook voor praktisch gebruik heeft SEAT diverse accessoires. Bijvoorbeeld voor het vervoer van grote voorwerpen, door middel van een fietsendrager, bagagerek of een dakkoffer.

 

  • Accessoires voor het verhogen van de veiligheid en comfort

Verder is het mogelijk om accessoires toe te voegen die de veiligheid van de bijrijders verhogen, zoals een gecertificeerd kinderzitje. Of voeg accessoires toe die het rijcomfort verhogen, bijvoorbeeld door middel van een smartphonehouder of een geurverspreider.

Wit u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw SEAT? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op

SEAT navigatie

Navigatie integreren in uw SEAT? Door middel van de ingebouwde SEAT navigatie verdwaalt u nooit meer. De navigatie leidt u veilig en snel naar uw gewenste bestemming. Bovendien geeft de navigatie van SEAT u informatie over relevante voorzieningen in de omgeving zoals een tankstation, restaurant of ziekenhuis.

SEAT accessoires van Ames

Wanneer u kiest voor SEAT accessoires van Ames, dan kiest voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het installeren van accessoires in uw SEAT.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele SEAT onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak