NL
078 - 6143322
SEAT Accessoires

Haal alles uit uw SEAT

SEAT Accessoires

SEAT accessoires toevoegen aan uw SEAT? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van SEAT. Ames is een erkende SEAT dealer. Wij bieden onze SEAT’s dan ook aan met de originele SEAT onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw SEAT. Wij bieden accessoires aan voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

Bekijk accessoires

SEAT Wielensets

Personaliseer uw SEAT met SEAT accessoires zoals kleuren, velgen en interieurpakketten. Na het bestellen van uw nieuwe SEAT kunt u zelfs nog nieuwe velgen bestelllen. Ook wanneer u al enige tijd met uw SEAT op weg bent. Er zijn diverse sets waaruit u kunt kiezen, zowel lichtmetalen zomersets als wintersets en nog veel meer artikelen. Deze kunt u vinden in de SEAT webshop via onderstaande button. 

Bekijk artikelen

Sport en design

SEAT staat bekend om kleur, sportiviteit en design. Daarom kunt u uw SEAT ook rijkelijk stylen met sportieve design onderdelen zoals gekleurde spiegelkappen, gekleurde dasboard decoratie en dynamische led knipperverlichting. Zo stijlt u uw SEAT naar eigen wens met diverse onderdelen, voor verschillende modellen en meer. 

 

Bekijk sport en design

Comfort en bescherming

In uw SEAT wilt u natuurlijk comfortabel reizen. Daarnaast wilt u uw SEAT zo goed mogelijk beschermen. Met de Comfort en Beschermingsartikelen van SEAT komt dit helemaal voor elkaar. Zo zijn er meer dan 180 artikelen voor u en voor uw medepassagiers. Via onderstaande button vindt u alle comfort en beschermingsartikelen zoals bumperbeschermfolie, opbergsystemen, mattensets, (honden)gordels, zonwering en meer. 

 

Bekijk artikelen

Werkplaatsafspraak

Heeft u accessoires aangeschaft en wilt u deze laten monteren door een erkende monteur? Bij Ames laat u uw accessoire gemakkelijk en snel monteren in de werkplaats. 

Plan uw afspraak
NL
KM

Infotainment

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Zo ook de technieken waarmee gewerkt wordt. Zo is het steeds vaker mogelijk om ook achteraf infotainment onderdelen in uw SEAT te laten installeren. Onder andere navigatie systemen, dashcams, alarm- en voertuigvolgsystemen, connectiviteit, adapterkabels en meer zijn beschikbaar voor verschillende modellen. 

 

Bekijk onderdelen en meer

SEAT accessoires van Ames

Wanneer u kiest voor SEAT accessoires van Ames, dan kiest u voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het bestellen en/of installeren van accessoires in uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

 2 jaar garantie op accessoires

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak