Leasing Volkswagen Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een leaseauto? Dan bent u bij Ames aan het juiste adres. Wij werken samen met vrijwel alle leasemaatschappijen. Of u nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, een riante laadruimte of een stoere stadsauto, er is altijd een Volkswagen die aansluit bij uw wensen. Wij maken graag een offerte op maat. Ook kunnen wij uw volledige wagenparkbeheer uit handen nemen. U zorgt voor de financiering, wij regelen de rest.

Financial Lease

Financial Lease is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Het is daarom ook begrijpelijk dat veel van onze klanten kiezen om een Volkswagen Bedrijfswagen te rijden via Financial Lease. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen.

 

 Meer informatie

Operational Lease

Full Operational Lease is te vergelijken met huur op lange termijn. De leasemaatschappij is juridisch én economisch eigenaar van de auto en na contractbeëindiging gaat het deze terug naar de leasemaatschappij. Als ondernemer bent u met Full Operational Lease voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen.

 

 Meer informatie

Interesse in het leasen van een Volkswagen Bedrijfswagen?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte of meer informatie aan voor één van onze Volkswagen Bedrijfswagens.