NL
078 - 6143322

SEAT Fabrieksgarantie

SEAT fabrieksgarantie is een standaard service die bij iedere nieuwe SEAT van Ames wordt geleverd. Niets is zo vervelend als een nieuwe auto die snel gebreken gaat vertonen. SEAT staat voor kwaliteit en doet er dan ook alles aan om gebreken te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er een auto soms vroegtijdig gebreken gaat vertonen. Daarom biedt SEAT een uitgebreide fabrieksgarantie.

Plan uw werkplaatsafspraak

Ames is een erkende SEAT dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële SEAT onderdelen uit. Dit doen wij voor alle SEAT alle SEAT modellen, waaronder de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

2 jaar SEAT Fabrieksgarantie

SEAT biedt standaard twee jaar fabrieksgarantie op al haar modellen tot 100.000 gereden kilometers. Dit betekent dat de eerste twee jaar een defect aan uw SEAT door een materiaal- of fabricagefout, het kosteloos zal worden hersteld. De twee jaar gaan in vanaf het moment van registratie.

Daarnaast biedt SEAT bovenop de twee jaar fabrieksgarantie ook een verlengde garantie en aanvullende garantie voor bijvoorbeeld de lak en carrosserie.

 

SEAT Extra garantie

SEAT Mobiliteitsgarantie

SEAT biedt tevens een mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u mobiel moet zijn, wat er ook gebeurt. De voorwaarde van de mobiliteitsgarantie is dat u uw SEAT bij ons laat onderhouden. Zo bent u na iedere onderhoudsbeurt verzekerd van mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

 

Wanneer u pech onderweg heeft, dan proberen we het probleem altijd ter plekke op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijken we samen met u naar de beste oplossing, zoals vervangend vervoer of een hotelovernachting. Deze kosten worden dan door ons vergoed. Dit geldt niet voor reparaties bij uw dealer of door reparaties door eigen toe doen en oorzaken van buitenaf.

Meer over mobiliteitsgarantie

SEAT_Onderhoud_ames

SEAT reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor SEAT onderhoud en reparaties door Ames, dan kiest u voor een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud of reparaties aan uw SEAT.

 Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt