NL
078 - 6143322

Navigatie-update Volkswagen bedrijfswagen

Snel en veilig op plek van bestemming

Een Volkswagen bedrijfswagen navigatie-update voor uw bedrijfswagen, zoals uw Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter of Volkswagen Crafter? Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat u zo snel mogelijk op plek van bestemming komt. Alle reistijd die u maakt, is weggegooid geld. Daarom is een bijgewerkte navigatie juist voor u erg belangrijk. Zo komt u altijd op de snelste manier op plek van bestemming.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer en garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Het updaten van uw navigatie kan ingewikkeld zijn. Daarom voeren wij ook graag de navigatie-update voor u uit. Dit doen wij voor alle Volkswagen bedrijfswagen, waaronder de Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter.

Volkswagen bedrijfswagen kaartupdate

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen. Wanneer uw navigatie verouderd is, dan kan het zijn dat u een afslag eerder moet hebben dan aangegeven op uw navigatie. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Volkswagen bedrijfswagen navigatie

Welke navigatie-update uw Volkswagen bedrijfswagen nodig heeft, is afhankelijk van het infotainment systeem in uw auto. De Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer mee gaan, zijn namelijk uitgerust met een RNS of een MSF systeem. De nieuwere Volkswagen bedrijfswagens zijn uitgerust met het Discover systeem. Voor deze systemen zijn afzonderlijke updates beschikbaar.

Onze systemen

Discover systemen.

Ons rijk uitgeruste infotainmentsysteem met groot, interactief touchscreen.

Naar updates

RNS/MFD systemen.

De infotainmentsysteem op Volkswagens die al wat langer meegaan.

Naar updates

Maps + More.

Verbindt je telefoon met uw auto en navigeer moeiteloos naar uw bestemming.

Naar updates

5 jaar Volkswagen bedrijfswagen update garantie

Omdat een bijgewerkte kaart zo belangrijk is, biedt Volkswagen bedrijfswagen gratis kaartupdates aan tot maximaal 5 jaar na het laatste product van uw generatie navigatie. Een deel hiervan is zelf te downloaden. Het updaten van een navigatie kan echter redelijk ingewikkeld zijn, daarom is het aan te raden dit uit te laten voeren door een Volkswagen bedrijfswagen dealer.

 

Meer over Volkswagen garantie

Volkswagen bedrijfswagen navigatie-update kosten

Wanneer u uw navigatie door Volkswagen bedrijfswagen laat updaten dan kunt u er van op aan dat uw navigatie weer is bijgewerkt met alle nieuwe wegen en voorzieningen. Dit doen wij zowel voor Nederland als het buitenland.

  • Navigatie-update: Prijs op aanvraag

Volkswagen bedrijfswagen navigatie-update door Ames

Wanneer u kiest voor een navigatie-update door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak om de navigatie van uw Volkswagen bedrijfswagen te updaten.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

NL

Veelgestelde vragen

Een overzicht van alle infotainment- en geluidssystemen per model vind je op deze pagina.

Voor de RNS 510 en RNS 315 systemen hebben wij helaas geen update meer beschikbaar.

Volkswagen streeft ernaar om de informatie in onze navigatiesystemen zo kloppend mogelijk te maken. Door de vele en snelle veranderingen in het wegennet zal dat alleen niet altijd lukken. Komt u fouten tegen onderweg? Dan kunt u deze melden bij de fabrikant van de navigatiesoftware. Zo helpt u veranderingen in het wegennet nog nauwkeuriger in kaart te brengen.