Maak een werkplaatsafspraak 

Gefeliciteerd, u rijdt een Audi. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is daarbij belangrijk. Bij Ames bent u verzekerd van goed opgeleid personeel, originele onderdelen en de allerbeste materialen. Heeft u vervangend vervoer nodig, geef dat dan meteen aan. Wij zorgen dat u altijd op uw plaats van bestemming komt.
NL

Een kijkje bij de service-afdeling van Ames Audi Centrum

Service Adviseur Guus Waalwijk werkt al 17 jaar bij Ames Autobedrijf en hij laat u via deze video graag meer zien over het reilen en zeilen binnen de service-afdeling van Ames Audi Centrum aan de Mijlweg in Dordrecht. Ook stelt Guus een aantal servicemedewerkers aan u voor waar u mee te maken kunt krijgen als u bij ons langs komt voor een onderhoudsbeurt.

Maak een bandenwisselafspraak voor uw Audi

Is het buiten warmer dan 7°C ? Dan is het tijd om uw winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Wij voorzien u graag van advies over de juist bandenkeuze voor uw Audi. Bovendien kunnen wij uw banden opslaan. Ook controleren wij voor u de conditie en het profiel van de banden. Het Ames serviceteam staat voor u klaar!

 

Afspraak inplannen

Op basis van 729 beoordelingen scoort onze werkplaats een 9,7

Spacer