Skoda Financial Lease

Waarom kiezen voor Financial Lease?

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil bieden wij: Skoda Financial Lease. Hierdoor rijdt u snel weg in uw nieuwe Skoda en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Skoda Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Skoda. 

De basis voor het Skoda Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw Skoda. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Bekijk Dienstwijzer

Alle voordelen op een rij

vinkje Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek
vinkje Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn
vinkje Gemakkelijk geregeld bij Ames
vinkje Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen.
vinkje U bent direct economisch eigenaar
vinkje Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde

Partners in Financial Lease

Ames werkt samen met Financial Lease For You op het gebied van zakelijke financieringen. Dankzij onze jarenlange gezamenlijke ervaring kunnen wij u zo op de beste manier van dienst zijn.

Bezoek de website

Hoe regel ik mijn Financial Lease contract?

  1. Kies de nieuwe Skoda of Skoda occasion die bij u past.
  2. Kies een gewenst maandbedrag op basis van uw aanbetaling, de looptijd en slottermijn.
  3. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  4. Na uw akkoord op de offerte wordt er gekeken of het financieel bij u past.
  5. Wij bestellen de auto en bij aflevering tekent u het contract.
  6. Zo rijd u weg in de Skoda van uw keuze.
  7. De slottermijn lost u aan het einde van uw financiering af en is de auto 100% uw eigendom.
  8. Heel eenvoudig dus. Geniet van uw nieuwe Skoda!

Wat is de 'slottermijn'?

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Het Skoda Privé Plan is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw auto. Daarom kunt u bij Skoda Financial Services een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Skoda.

skoda

Video Skoda Financial Lease

Veelgestelde vragen over Financial Lease

De maandelijkse aflossing is bij Volkswagen Financial Services meestal lager. Dit komt o.a. omdat je een deel van de restwaarde van je auto aflossingsvrij opneemt in je financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto’s. Bovendien is Volkswagen Financial Services onderdeel van Volkswagen Bank GmbH; één van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld.

Gewoon bij ons in de showroom. Samen kom je tot het financiële plaatje dat het beste bij jou past. Wanneer het voorstel helemaal naar je zin is geeft onze verkoper je een offerte op maat. Dit verplicht je nog tot niets. Pas als je het contract getekend hebt voor akkoord is je financiering gereed en kun je gaan genieten van je nieuwe auto.

Voor de particuliere klant bieden wij het Privé Plan. Een betaalplan met een vaste vooraf afgesproken looptijd, vaste rente en maandbedrag. Je weet dan ook precies waar je aan toe bent, zonder addertjes onder het gras. De zakelijke klanten bieden wij een Financial Lease of een Operational Lease.

Nadat je een auto hebt gekozen kun je kijken hoeveel je kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat je nog nodig hebt om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreek je een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en los je het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%. Op basis van jouw persoonlijk situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen.

Omdat je auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef je de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van je auto bieden wij je een aflossingsvrije slottermijn in je financiering. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto. Lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Wanneer je financieringsaanvraag is ingediend en goedgekeurd kun je de auto kopen. Wanneer je de auto ophaalt liggen de contracten klaar bij je dealer. Je ondertekent de contracten en kunt direct gaan rijden. En wanneer er een aanbetaling is afgesproken betaal je aan ons.

Nee, u heeft een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet je vanaf het begin exact wat je over de totale duur van de overeenkomst betaalt.

Je kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Volkswagen Financial Lease kan je kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden.

Wanneer je je laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost wordt het financieringscontract ontbonden. Je kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van je volgende auto. Samen met ons kunt u dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van je financieringscontract ontvang je meer informatie.

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kun je verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar te vergelijken.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om je auto bij Volkswagen Financial Services te kunnen financieren.

Ja. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de financiering past bij je situatie en wensen en dat je niet te veel financiert. Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig in je financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien je deze informatie niet met ons wilt delen, kun je dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsdocument (rijbewijs, paspoort). Een bewijs van je inkomsten (salarisstrook of jaarcijfers indien zelfstandig) te overleggen en een bewijs van je woonlasten (bijvoorbeeld een hypotheekafschrift of bankafschrift waarop de incasso van deze lasten zichtbaar is).

Normaal gesproken zullen wij binnen één werkdag een goedkeuring ontvangen. Het financieringscontract ligt bij aflevering van de auto voor je klaar om te ondertekenen.

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Ga naar onze leencalculator om een idee te krijgen hoeveel geld je ongeveer kunt lenen. De Vereniging van financieringsondernemingen in Nederland (VFN) heeft kredietcriteria afgesproken aan de hand waarvan we jouw aanvraag beoordelen. Zo beoordelen wij of het aangevraagde krediet past binnen de kaders die gelden om verantwoord te lenen. Wanneer blijkt dat de hoogte van de kredietaanvraag niet goedgekeurd kan worden zullen we zoeken naar een oplossing. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat er een hogere aanbetaling wordt gevraagd.

Omdat je de auto gefinancierd hebt is het belangrijk dat je het geleende bedrag goed hebt afgedekt bij diefstal of total loss. Je bent namelijk verplicht om de lening in dat geval af te lossen. Om te voorkomen dat je een restschuld hebt zonder dat je de auto nog tot je beschikking hebt, is het slim uw auto all risk te verzekeren. Volkswagen Financial Services biedt de unieke SKODA Autoverzekering. Wat maakt deze zo uniek? De aankoopwaarderegeling van 1,3 tot zelfs 5 jaar.

Neem contact met ons op om je persoonlijke omstandigheden te bespreken. Wij helpen je graag tot een passende oplossing te komen.

Interesse in Skoda Financial Lease?

Doe via onderstaand formulier een aanvraag en wij nemen spoedig contact met u op.