NL
078 - 6321366

MIJN SKODA APP

ALLE INFO OVER UW Skoda BIJ DE HAND

Alle Business-uitvoeringen van de Skoda Fabia, Octavia en Superb zijn voortaan ‘connected’. Via de ‘Mijn Skoda app’ bent u altijd verbonden met de auto. Met de app zijn vele functies op afstand te checken. Hij laat zien wat de resterende actieradius is, waar de auto staat en of de deuren zijn afgesloten, maar geeft bijvoorbeeld ook een seintje als het tijd is voor onderhoud en/of APK. Daarnaast ondersteunt hij u bij het realiseren van een zo laag mogelijk verbruik. Simply Clever dus, die Mijn Skoda app.

De Business-modellen van Skoda zijn standaard voorzien van een module die de u in staat stelt om de auto te ‘connecten’ met de Mijn Skoda app. Als dit eenvoudige proces eenmaal is doorlopen, heeft u als bestuurder via de smartphone (Android en iOS) toegang tot vele functies.

Comfort, vertrouwen en zekerheid
De Mijn Skoda app is dé link met een Business-uitvoering van de Fabia, Octavia of Superb. Hij biedt comfort, vertrouwen en zekerheid. Via de app is bijvoorbeeld altijd te zien of de deuren van de auto zijn afgesloten en of hij op de handrem staat. Dat scheelt onnodig heen en weer lopen. De app weet altijd waar de auto staat en kan de weg erheen wijzen - handig bij een bezoek aan een plaats waar u niet bekend bent. Ook is het mogelijk om ritten en tankstops voor te bereiden: de app geeft een nauwkeurige indicatie van de resterende actieradius. En mocht de auto onverwacht in beweging komen, dan geeft de app direct een seintje. Dit kan namelijk duiden op (een poging tot) inbraak of diefstal.

Bekijk een korte instructievideo van de Mijn Skoda App 

Een efficiënte assistent
De Mijn Skoda app heeft ook een belangrijkste assistentiefunctie. Met de systeemcheck wordt de status van belangrijke functies in één oogopslag weergeven: van verlichting en accu tot banden en remsysteem. Bij eventuele storingen geeft de app direct een melding. In dat geval is via de app direct contact op te nemen met Ames Skoda Centrum. Pech onderweg? Via de Mijn Skoda app zijn hulpdiensten in te schakelen. Hij stuurt dan automatisch de exacte locatie én een statusrapport mee voor een vlotte en efficiënte afhandeling.

Ook heel handig: de app geeft aan wanneer het tijd is voor onderhoud en/of APK. Tenslotte is er de Persoonlijke Rijstijlscore: via de app is te zien hoe u als bestuurder op het gebied van verbruik scoort vergeleken met rijders van een soortgelijk model. Uiteraard zijn het gemiddelde verbruik en de gemiddelde snelheid ook altijd op te roepen. Optioneel is ook een rittenregistratiefunctie voor de applicatie beschikbaar. Die biedt een duidelijk overzicht van alle gemaakte ritten, inclusief afstand, tijd, de gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt ritregistratie makkelijker dan ooit, ideaal voor de belastingaangifte.

Heeft u hulp nodig bij het installeren en connecten van uw Skoda met de nieuwe Mijn Skoda app? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom van Ames Skoda Centrum of één van onze andere vestigingen. Wij helpen u graag!