NL
078 - 6143322

We Connect ontdekken

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kunt u uw Smartphone koppelen met uw Volkswagen via de 'We Connect app' en heeft u toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus. Ontdek het connectiviteitsaanbod van We Connect.

Navigatie

Kom ontspannen aan

Realtime verkeersinformatie en de beste route. Met onze slimme assistent komt u ontspannen aan op uw bestemming.

Comfort

Maak het uzelf gemakkelijk

Ontvang uw autosleutel met de smartphone. Personaliseer uw Volkswagen. Bedien de interieurvoorverwarming en andere praktische functies comfortabel met de We Connect app of maak gebruik van de verbeterde spraakbediening. Supergemakkelijk. Met We Connect.

Entertainment

Blijf in de ether

Luister naar live zenders en podcasts via webradio. Stream uw lievelingsmuziek. En geniet van alle vrijheid van een wifi-hotspot. Met We Connect op het infotainmentsysteem tilt u het entertainment naar een hoger niveau.

Veiligheid

Laat niets aan het toeval over

Vertrouw op de automatische hulp en persoonlijke zorg in geval van een ongeluk of pech. Navigeer de pechhulpverlening met één druk op de knop naar uw actuele locatie. En slaap ‘s nachts beter - dankzij online diefstalwaarschuwing. Op We Connect kunt u vertrouwen.

Wagen in het zicht

Bewaar het overzicht

Controleer de portieren en het licht van uw Volkswagen met de smartphone. Bekijk waar uw auto staat. Optimaliseer uw rijgedrag. En controleer relevante voertuiggegevens van overal. Zo houdt u belangrijke zaken in het oog.

 

Alle diensten

Eenmaal registreren, veel profiteren

Iedere held heeft zijn hulpje. En met de diensten van We Connect heeft u daar meteen een heel stel van. Kom er achter welke diensten het beste voor uw dagelijks leven geschikt zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier ziet u alle diensten en opties in één oogopslag.

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van uw smartphone en maak verbinding met uw Volkswagen.

We Connect Start voor de ID. familie

Volledig elektrisch, volledig verbonden

Laadstations vinden, realtime informatie gebruiken of het interieur vast vanaf de ontbijttafel voorverwarmen: We Connect Start verbindt u met uw ID. model en een wereld vol informatie. Thuis, onderweg, overal in Europa.

 

We Connect start

We Upgrade

Met We Upgrade kunt u uw Volkswagen naderhand en flexibel uitrusten met de gekozen, bijkomende functies.

Meer informatie

Heeft u vragen over Volkswagen We Connect?