NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagen APK

Vakkundig en snel

Een APK aan uw Volkswagen bedrijfswagen laten uitvoeren? We snappen dat u als ondernemer uw bedrijfswagen niet te lang kunt missen. Ames is een erkende Volkswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Wij voeren de APK snel en vakkundig voor u uit. Zo hoeft u uw bedrijfswagen niet te lang te missen.

Maak direct een afspraak

NL

Volkswagen bedrijfswagen APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een wettelijk verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen APK check laat uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan direct uw APK afspraak

Controlepunten Volkswagen bedrijfswagen APK

Tijdens de APK controleren wij uw bedrijfswagen op de landelijke normen volgens de RDW.

 Verkeersveiligheid: Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

 Milieu: Een viergasmeting en roetmeting bij dieselwagens.

 Registratie: Online check kentekenbewijs, voertuigidentificatie (chassisnummer), de gebruikte brandstof en kilometertellerstand.

Wanneer uw bedrijfswagen gekeurd moet worden, is afhankelijk van de leeftijd  en brandstofsoort van uw bedrijfswagen. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden.

Kosten Volkswagen bedrijfswagen APK

Wij voeren uw Volkswagen bedrijfswagen APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Volkswagen. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

  • Volkswagen APK: € 30,-
  • Volkswagen APK bij onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten).

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Volkswagen bedrijfswagen APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 Gratis pechhulp in Europa

 

Plan uw APK afspraak

NL