NL
078 - 6143322
Volkswagen Bedrijfswagens APK

Vakkundig en snel

Volkswagen Bedrijfswagens APK

Een APK aan uw Volkswagen bedrijfswagen laten uitvoeren? We snappen dat u als ondernemer uw bedrijfswagen niet te lang kunt missen. Ames is een erkende Volkswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Wij voeren de APK snel en vakkundig voor u uit. Zo hoeft u uw bedrijfswagen niet te lang te missen.

Volkswagen bedrijfswagen APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een wettelijk verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen APK check laat uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt!

Controlepunten Volkswagen bedrijfswagen APK

Verkeersveiligheid

 Remmen

 Wielophanging

 Schokdempers

 Banden

 Stuurinrichting

 Verlichting

 Gordels

 Airbag

 Ruitenwissers

 Carrosserie

Documentatie

 Kilometerstand

 Voertuigbewijs

 Chassisnummer

 Gebruikte brandstof

 

Milieuvriendelijkheid

 Uitstoot van uitlaatgassen

  

  

 

 

Wanneer uw bedrijfswagen gekeurd moet worden, is afhankelijk van de leeftijd en brandstofsoort van uw bedrijfswagen. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden.

Kosten Volkswagen bedrijfswagen APK

Wij voeren uw Volkswagen bedrijfswagen APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Volkswagen. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

  • Volkswagen APK: € 35,- 
  • Volkswagen APK bij grote onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten).

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Volkswagen APK Ames

Volkswagen bedrijfswagen APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Volkswagen bedrijfswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw APK afspraak

APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.