NL
078 - 6143322

Audi navigatie-update

Snel en veilig van A naar B.

Een Audi navigatie-update, oftewel kaartupdate, uit laten voeren? Ames is een erkende Audi dealer en gespecialiseerd in Audi onderhoud. Een bijgewerkte navigatie is niet alleen belangrijk voor uw rijcomfort, maar ook voor uw veiligheid op de weg. De navigatie-update voeren wij uit voor alle Audi modellen, waaronder de Audi A1, Audi A3 en de Audi Q3.

Audi kaartupdate

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen. Wanneer uw navigatie verouderd is, dan kan het zijn dat u een afslag eerder moet hebben dan aangegeven op uw navigatie. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

Daarnaast updaten wij de kaart van uw navigatie ook met recente ‘points of interest’. Dit zijn interessante en handige locaties langs uw route, zoals hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen, etc. Hierdoor hoeft u nooit meer uren te zoeken naar een stop.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Audi navigatie-update kosten (H2)

Wanneer u uw navigatie door Ames laat updaten, dan kunt u er van op aan dat uw navigatie weer is bijgewerkt met alle nieuwe wegen en voorzieningen. Dit doen wij zowel voor Nederland als het buitenland.

 

Navigatie-update                                                        € 199,-

Navigatie-update (i.c.m.                                             € 99,-

onderhoudsbeurt of airco-onderhoud)

Audi navigatie-update door Ames

Wanneer u kiest voor het vervangen van uw Audi distributieriem/ketting door Ames dan kiest voor onderhoud door een erkende Audi garage. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het vervangen van de distributieriem/ketting van uw Audi.

Vinkje rood Gratis pechhulp in Europa

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak