NL
078 - 6143322

Verbind uw SEAT met uw smartphone

Speciaal voor SEAT's gebouwd tussen 2008 en 2020¹: My SEAT App. Dankzij de My SEAT App en de bijbehorende DataPlug kan u uw SEAT nog slimmer maken en kunt u deze verbinden met uw smartphone. Zo kunt u gebruik maken van allerlei slimme functies zoals brandstofverbruik statistieken en tankinhoud, zien waar u uw SEAT hebt geparkeerd of eenvoudig de interactieve handleiding van uw auto bekijken. Het is simpel en snel.

My SEAT App_Ames

Gratis SEAT DataPlug

Tijdelijk krijgt u een gratis SEAT DataPlug t.w.v. € 39,- bij een SEAT wintercheck. Als u de DataPlug laat monteren in uw SEAT, dan is de wintercheck geheel gratis. Zo heeft u in totaal een voordeel van bijna € 60,-. Daarnaast heeft u de zekerheid dat uw SEAT winterklaar is en de voordelen van de My SEAT App. Wees er snel bij, want OP=OP! (Vanaf 1 november t/m 31 december).

Plan direct uw wintercheck

Functionaliteiten van de My SEAT App

My SEAT App - Screen 01 - Ames

Homescreen

Alle handige informatie gelijk zichtbaar, van uw actieradius tot het gemiddeld verbruik.

My SEAT App - Screen 02 - Ames

Ritten

Bekijk de statistieken van uw gemaakte ritten, zoals info over afstand, tijd en kosten.

My SEAT App - Screen 03 - Ames

Parkeerlocatie

Vind uw SEAT gemakkelijk terug na een dagje shoppen, dankzij de parkeerlocatie.

My SEAT App - Screen 04 - Ames

Autostatus

Krijg slimme meldingen, mocht er zich een storing voordoen en krijg eenvoudig hulp.

My SEAT App - Screen 05 - Ames

Handleiding

Iets opzoeken in de interactieve handleiding is met deze app wel heel makkelijk.

My SEAT App - Screen 07 - Ames

Onderhoud

Bekijk het onderhoud- schema van uw SEAT en weet waar u aan toe bent.

My SEAT App - Screen 06 - Ames

Ames vestiging

Stel uw voorkeursvestiging van Ames in en maak eenvoudig een afspraak.

My SEAT App - Screen 08 - Ames

Aanbiedingen

Krijg mooie aanbiedingen van bijvoorbeeld accessoires of een service.

Voor welke SEAT is de My SEAT App geschikt_Ames

¹Voor welke SEAT is de My SEAT App geschikt?

De My SEAT App is de opvolger van de door MIND B.V. ontwikkelde Mijn SEAT App, die vanaf 2016 in veel modellen is geleverd. De My SEAT app is speciaal ontwikkeld voor SEAT-modellen gebouwd tussen 2008 en 2020. Zo kunt u achteraf van uw SEAT heel makkelijk en snel een connected car maken. Er zijn wel uitzonderingen voor bepaalde SEAT-modellen. Download hier een lijst om te controleren of de My SEAT App geschikt is voor uw SEAT. Voor auto's gebouwd na de tweede helft van 2020 is SEAT CONNECT en de bijbehorende app de nieuwe standaard en is achteraf inbouwen van de My SEAT App niet nodig.

SEAT ID

SEAT Nederland maakt gebruikt van SEAT ID. U krijgt met één account toegang tot de digitale wereld van SEAT en u kunt inloggen op de My SEAT App. Een SEAT ID aanmaken is gemakkelijk. Registreren kan via de SEAT ID portal. Klik op registreren/aanmelden en registreer u met uw e-mailadres. Wanneer u voor het eerst inlogt in de My SEAT App, dan is het belangrijk om bij het onderdeel "Communicatie toestemming" alles op "Ja" te zetten. Op die manier blijft u op de hoogte van alle producten en diensten. Vergeet ook niet om bij "Dealer van uw voorkeur" uw gewenste Ames vestiging te selecteren. Zo bent u verbonden met Ames voor wanneer u ons nodig heeft. 

Maak hier uw 
SEAT ID aan

Advies telefooninstellingen

Voor een goede werking en de beste ervaring met My SEAT App is het belangrijk dat de locatie-instelling van de app op "altijd" staat ingesteld, eventuele batterij-optimalisatie (Android) voor My SEAT App uit staat en ververs op de achtergrond (Apple iOS) aan staat (dit is standaard wel het geval). De gegevens in My SEAT App worden bijgewerkt met behulp van de bluetooth DataPlug en de dataverbinding van uw telefoon. Om uw ritten en autogegevens in de app up-to-date te houden dient uw telefoon tijdens het rijden verbinding te hebben met de DataPlug en moet de app actief zijn op de achtergrond (Apple iOS). Ritten zonder telefoon of zonder actieve verbinding worden niet (achteraf) bijgewerkt.

Heeft u vraag over de My SEAT App?