Nieuwe definitie aan prestige met de Audi Q8

 

Deze zomer geeft Audi een nieuwe definitie aan prestige. De Audi Q8 komt er aan. Wij brengen u, als gewaardeerde Audi-rijder, graag als eerste op de hoogte van al het nieuws omtrent deze sportieve SUV. De Audi Q8 is 6 juni 2018 wereldwijd gepresenteerd en we verwachten dit exclusieve model begin augustus in de showroom te kunnen presenteren.  

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Als u niets wilt missen, dan kunt u zich alvast inschrijven voor de Q8 nieuwsbrief. U ontvangt als eerste beelden, informatie en uitnodigingen voor events tot en met de introductie van de nieuwe Q8. 

Aanmelden Q8 nieuwsbrief

 

Meer ruimte

In vergelijking met zijn directe concurrenten, de BMW X6 en de Mercedes GLE heeft de Audi Q8 een ruime voorsprong betreft de ruimte in de auto. Audi heeft gekozen om de bovenste stijl boven in de deuren weg te laten (dit is herkenbaar van de Audi A5 en A7) om meer ruimte te creëren. Dit is vooral te merken bij de instapruimte achterin de auto!

Progressief design

Het progressieve design van de nieuwe Audi Q8 brengt de sportieve lijnen van een coupé samen met de ruimte van een SUV. Met een knipoog naar de Audi UR-quattro maakt Audi een statement door deze wagen met een hoogglans zwarte lijn op de kofferklep te plaatsen. De Audi Q8 heeft standaard 20-inch lichtmetalen velgen, deze zijn optioneel tot maar liefst 23-inch! Dit, samen met de standaard LED verlichting maken de nieuwe Q8 de meest aantrekkelijke SUV in zijn segment. 


Interieur

Het interieur is gebaseerd op het nieuwe design van Audi die bij de onthulling van de A8 gepresenteerd is. En jawel, de twee touchscreen schermen worden ook in de Audi Q8 gebruikt. Door dit design ook in de nieuwe Q8 terug te laten komen haalt Audi voor u al het gemak naar voren.

SQ8/RSQ8

In de toekomst verwacht Audi naast de reguliere Q8 ook de sportmodellen te presenteren. Hopelijk horen we binnenkort meet over een eventuele SQ8 en de RSQ8.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
linkedin logo