NL
078 - 6143322

Aircocheck bij Ames

Uw auto airco laten checken of onderhoud laten uitvoeren? Een werkende airco is niet alleen prettig om het hoofd koel te houden in de zomer. Het is ook prettig in koude en vochtige periodes om beslagen ruiten snel schoon te maken door de droge lucht.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende reparateur en gespecialiseerd in onderhoud. Wij helpen u graag door uw airco te checken op koelvermogen en schimmels. Ook voeren wij, indien nodig, onderhoud aan uw airco uit. Deze service bieden wij aan voor alle modellen. 

Aircocheck bij Ames

Een goed werkende airco is erg belangrijk voor uw rijcomfort en is een actief veiligheidssysteem wat de alertheid van de bestuurder verhoogt. Een airco zorgt namelijk voor een prettig klimaat in uw auto in de zomer. Daarnaast zorgt een airco er ook voor dat u uw beslagen ramen eenvoudig schoon kunt maken. Een goed werkende airco is bovendien ook belangrijk voor de kwaliteit van de lucht in uw auto. Een airco heeft namelijk een vochtig klimaat waar bacteriën en schimmels zich graag in nestelen. Daarom is het belangrijk dat u uw airco regelmatig laat checken en reinigen.

Tijdens de aircocheck controleren we uw airco op functioneren. Tijdens de check controleren we de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Op basis hiervan bepalen we of airco onderhoud nodig heeft. Het is belangrijk dat u jaarlijks uw airco laat controleren en indien nodig laat desinfecteren, reinigen en de vloeistoffen laat vervangen. Zo blijft uw airco optimaal werken!

 

Plan direct uw aircocheck

Airco onderhoud

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de aircocompressor. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco uitvallen, wat zorgt voor hoge kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco desinfecteren en reinigen we de airco van uw auto. Ook wordt het koudemiddel vervangen.

 

Plan direct uw airco onderhoud

Airco reiniging

Kosten airco onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan uw airco kunt u hogere kosten aan uw airco voorkomen. Wij hanteren de landelijke prijzen, waardoor u nooit te veel betaald. Mochten er tijdens het onderhoud aanvullende acties vereist zijn, dan zullen we u dit altijd eerst laten weten voordat we de acties uitvoeren.

  • Aircocheck: € 20,-
  • Airco onderhoud (t/m bouwjaar 2016): € 147,95
  • Airco onderhoud (vanaf bouwjaar 2017): € 207,95

Airco onderhoud van Ames 

Wanneer u kiest voor airco onderhoud door Ames dan kiest u voor een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een airco check of onderhoud aan uw auto.

 Gratis pechhulp in Europa 

 Originele onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak