Elektrisch rijden met Volkswagen Bedrijfswagens

Heeft u een elektrische bedrijfswagen of wilt u een elektrische bedrijfswagen? Bij Ames helpen wij u om de elektrische rijervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Zo helpen wij met laadoplossingen en geven we tips voor elektrisch rijden. Daarnaast leggen we ook dingen uit over verschillende soorten hybrides en geven we informatie over verschillende subsidies

Laadoplossingen

Ames werkt samen met Mobilitics, een organisatie die zich bezig houdt met het regelen van beheer en advies op het gebied van mobiliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen wij laadpalen aanbieden. Mobilitics heeft verschillende soorten laadpalen waardoor er voor iedereen een passende optie is. Daarnaast zijn er ook laadpassen beschikbaar waarmee het mogelijk is om op 400.000 laadpunten in zowel Nederland als daarbuiten te kunnen laden. 

Voor meer informatie over de laadpalen, laadpassen en samenwerking tussen Ames en Mobilitics kunt u op onderstaande button klikken. 

Tips voor elektrisch rijden

Ames heeft een aantal tips op een rijtje gezet zodat u een zo groot mogelijk elektrisch rijbereik heeft. Zo geven wij aan wat de grootste energievreters zijn en wat u er aan kunt doen. Ook geven we informatie over regeneratief remmen en de voordelen er van. Uiteraard hebben we ook nog andere tips zoals onnodige spullen uit de auto halen. 

Wilt u onze tips lezen? Klik dan op onderstaande button!

Hybride rijden

Er zijn verschillende soorten hybride auto's, er zitten verschillen tussen:

  • Plug-in hybride: via een laadkabel is de accu op te laden, vervolgens kunt u tot een bepaalde afstand volledig elektrisch rijden. Als de accu op is kunt u verder rijden op de brandstofmotor. 
  • Mild hybride: het voertuig laadt op door te rijden, u hoeft hem dus niet via een laadkabel op te laden. De elektrische actieradius is beperkt. 
  • Full hybride: de accu laadt op tijdens het rijden. Er is geen elektrische actieradius omdat de elektromotor dient als ondersteuning voor de brandstofmotor. 

Bent u benieuwd naar de voordelen van hybride rijden? En wilt u meer weten over de soorten hybrides? Klik dan op onderstaande button. 

Subsidies

Er zijn verschillende subsidies voor bedrijfswagens. Zo is er ook een voor elektrische bedrijfswagens: de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Ondernemers en non-profitorganisaties kunnen hiervoor in aanmerking komen bij aankoop van een nieuwe elektrische bedrijfsauto. 

Voor meer informatie kunt u op onderstaande button klikken.