NL
078 - 6143322

SEAT ruitschade

Ga voor veiligheid.

SEAT ruitschade repareren of uw ruit vervangen? Wanneer u een sterretje of een barst in uw ruit heeft, dan is het belangrijk dat u hier niet te lang mee rond blijft rijden. Ames is een erkende SEAT garage reparateur. Onze medewerkers zijn opgeleid voor SEAT schadeherstel, waardoor dit op professionele wijze gebeurt. Onze specialisten repareren uw ruit vakkundig en snel, waardoor u zo weer onderweg bent!

Maak direct een afspraak

NL

SEAT ruitschadeherstel

Wanneer u een barst of sterretje in uw ruit heeft, dan is het zaak om deze snel te repareren. Ruitschade zorgt namelijk voor verminderd zicht, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bovendien kan ruitschade hogere kosten met zich meenemen wanneer het sterretje doorscheurt en heel de ruit vervangen moet worden.

Wij controleren iedere onderhoudsbeurt de ruit om grotere schade aan uw ruit te voorkomen, zoals een sterretje dat doorscheurt. Bovendien zorgen wij ervoor dat schadeherstel van uw ruit snel gebeurt, waardoor u spoedig veilig de weg weer op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Sterretje in de ruit 

Een sterretje in uw ruit lijkt onschuldig. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt bij een sterretje in uw ruit. Een sterretje kan namelijk doorscheuren, waardoor heel de ruit vervangen moet worden. Dit terwijl het repareren van een sterretje eenvoudig en snel te verhelpen is. Bij het repareren van een sterretje wordt het sterretje gevuld met doorzichtige kunsthars. Deze wordt vervolgens uitgehard door uv-licht, waardoor de autoruit zijn sterkte weer terug krijgt en zo goed als nieuw is.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Voorruit vervangen

Wanneer een sterretje doorscheurt en groter is geworden dan 3 centimeter, dan noemen we het een breuk of een barst. Een breuk of een barst kan ook op andere manieren veroorzaakt worden, zoals opspattende steentjes, een vogel tegen de ruit of vandalisme. Bij een breuk of een barst is vervanging van de ruit noodzakelijk, omdat de ruit niet meer op volle sterkte kan worden herstelt. Tijdens het vervangen van de ruit worden alle systemen, zoals de regensensoren die aan de ruit verbonden zijn, gecontroleerd en juist afgesteld.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten ruitschade herstel en ruit vervangen

Het repareren van een sterretje wordt bijna altijd door de verzekeraar gedekt. Ook het vervangen van de ruit valt vaak onder uw WA-verzekering.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Ruitschadeherstel en ruit vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het repareren van sterretje of het vervangen van een ruit door Ames, dan kiest u voor een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het repareren van de ruitschade aan uw SEAT.

Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt