NL
078 - 6143322

Volkswagen Onderhoud

Onderhoud aan uw Volkswagen? Onderhoud is belangrijk, omdat het de levensduur van uw Volkswagen verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud aan uw Volkswagen vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor grote kosten komt te staan.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Ames is een erkende Volkswagen dealer en garage. Wij bieden een kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt en Long Life service aan. Dit doen wij voor alle Volkswagen modellen, zoals de Volkswagen UP, de Volkswagen Tiguan en de Volkswagen Golf.

Volkswagen Long Life service 

Volkswagen Long Life service zorgt ervoor dat u het maximale uit uw Volkswagen haalt en de maximale waarde behoudt. Volkswagen Long Life onderhoud is variabel. Wanneer uw Volkswagen Long Life onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het model, het bouwjaar en het aantal kilometers. De service indicator van uw auto geeft aan wanneer het onderhoud precies nodig is. Tijdens de Long Life onderhoudsbeurt voeren wij de volgende handelingen uit:

 Uitlezen van uw Volkswagen, om alle regelapparaten en storingen te signaleren

 Uitvoeren van updates vanuit de fabrikant (bijv. motormanagementsysteem)

 Vervangen van motorolie en het oliefilter. We gebruiken hiervoor Long Life olie (gaat mee tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer).

 Controleren en bijvullen van diverse vloeistoffen

 Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

 Controle van de verlichting

 Controle van de banden en bandenspanning

 Kalibreren van het bandenspanningscontrolesysteem

 Accutest

 Motormanagement test

 Controle van de aandrijving, assen en versnellingsbak

 Carrosserie inspectie

Alle handelingen

 

Plan Long Life onderhoudsbeurt

Volkswagen kleine onderhoudsbeurt 

Om uw Volkswagen in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine onderhoudsbeurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controleafspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw Volkswagen worden gecheckt. Dit geldt alleen voor de Volkswagen Up!, Golf en Passat GTE. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit: 

 

VW Vink Vervangen van motorolie en het oliefilter

VW Vink Controle van de remschijven en remblokken op dikte

VW Vink Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

 

Plan uw kleine onderhoudsbeurt

Volkswagen grote onderhoudsbeurt 

Een grote onderhoudsbeurt beurt is, zoals de naam al zegt, een uitgebreide inspectie van uw Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw Volkswagen is en kunt u met vertrouwen de weg op. Dit geldt alleen voor de Volkswagen Up!, Golf en Passat GTE. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

 Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

 Vervangen van de motorolie en het oliefilter

 Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

 Controle en bijvullen van diverse vloeistoffen

 Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

 

Plan uw grote onderhoudsbeurt

Volkswagen onderhoudsprijzen

De kosten van het onderhoud aan uw Volkswagen hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw Volkswagen en uw type Volkswagen. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud aan uw Volkswagen zijn de landelijke prijzen. Wanneer het onderhoud aan uw Volkswagen meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Volkswagen APK Ames

Volkswagen onderhoud van Ames 

Wanneer u kiest voor Volkswagen onderhoud door Ames, dan kiest u voor onderhoud door een erkende Volkswagen garage. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Volkswagen.

 Originele Volkswagen onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Onderhoud door opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt