Volkswagen Garages

Onderhoud of reparaties aan uw Volkswagen? Ames is een erkende Volkswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud en schadeherstel. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw Volkswagen een defect vertoont dat onder de garantie valt. Ons personeel is opgeleid voor onderhoud aan Volkswagens en wij gebruiken officiële Volkswagen onderdelen.

Plan uw werkplaatsafspraak

Voorjaarsacties bij Ames

 

Is uw Volkswagen helemaal lenteklaar? Met de voorjaarsacties van Ames laat u uw Volkswagen het lenteweer fris trotseren. Laat uw airconditioning voordelig controleren op onder andere de koelcapaciteit en het niveau van koudemiddel. Ook kunt u zowel in de showroom in Dordrecht als online Volkswagen voorjaarsaccessoires ophalen of bestellen. 

Zo zorgen we er samen voor dat uw Volkswagen de lente fris trotseert! 

Meer over de voorjaarsacties

Voorjaarsacties 2022

Ames garage

Ames is een erkende Volkswagen dealer en garage. Onze monteurs staan graag voor u klaar voor het onderhoud en schadeherstel aan uw Volkswagen. Ze zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt!

 Opgeleid Volkswagen personeel

 Gratis pechhulp in Europa

 Officiële Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen werkplaats

Onze klanten beoordelen onze werkplaats met een 8,9!

Heeft u een vraag? 

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!