Volkswagen Garages

Onderhoud of reparaties aan uw Volkswagen? Ames is een erkende Volkswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud en schadeherstel. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw Volkswagen een defect vertoont dat onder de garantie valt. Ons personeel is opgeleid voor onderhoud aan Volkswagens en wij gebruiken officiële Volkswagen onderdelen.

Plan uw werkplaatsafspraak

ID Software Update bij Ames

Voor ID.3 en ID.4 modellen is er een update beschikbaar. Hiervoor is een bezoek aan de werkplaats noodzakelijk. Software Update 2.4 zorgt ervoor dat u de volgende software update(s) over-the-air kunt installeren. Tevens wordt de 12 volt accu vervangen en zijn er diverse verbeteringen in onder andere het gebruiksgemak en de actieradius.

Meer over de update

 

Maak een afspraak in onze werkplaats
NL
KM

Ames garage

Ames is een erkende Volkswagen dealer en garage. Onze monteurs staan graag voor u klaar voor het onderhoud en schadeherstel aan uw Volkswagen. Ze zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt!

 Opgeleid Volkswagen personeel

 Gratis pechhulp in Europa

 Officiële Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Volkswagen werkplaats

Onze klanten beoordelen onze werkplaats met een 8,9!

Heeft u een vraag? 

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!