Volkswagen Bedrijfswagens: mobiliteit voor Transport en Logistiek

Volkswagen Crafter Bakwagen

Speciaal voor vakmensen zoals jij

 

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Daarom kies je voor de Volkswagen Crafter Bakwagen. Samen met echte vakmensen doordacht. Speciaal voor vakmensen zoals jij. Verzet bakken met werk. Voor mekaar. Met de Crafter Bakwagen.

Bekijk meer

Opbouwvarianten

We werken samen met een aantal gerenommeerde maatwerkpartners, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij uw wensen past. Alle bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen.

Mogelijkheden:

  • Laadvermogen tot 1300 kg
  • Laadvermogen tot 2650 kg

Verduurzamen van uw wagenpark

Volkswagen is hard op weg richting duurzaam autorijden. Ons doel is zero emissie van al onze bedrijfswagens. De elektrische bus heeft de toekomst. Daarom ontwikkelt Volkswagen Bedrijfswagens verschillende nieuwe volledig elektrische modellen. De elektrische bestelbus die Volkswagen op dit moment voert, is de e-Crafter. Later dit jaar gevolgd door de op de iconische T1 geïnspireerde ID. Buzz. Met een actieradius van meer dan 400 km een welkome aanvulling op ons modellengamma. Ondertussen lopen we voorop met zo schoon mogelijke verbrandingsmotoren, die voldoen aan de Euro 6d norm. Daarnaast bieden we schone alternatieven, zoals rijden op niet-fossiele diesel (HVO).

Volkswagen Koelwagen

Met een Volkswagen koelwagen weet je exact waar je aan toe bent. Zoals met de constante temperatuur. Daarnaast is de basisinrichting naadloos afgewerkt met polyester en voorzien van een afwateringsteem tegen lekkende lading. Opgeteld zorgt dit voor altijd knisper verse producten en optimale hygiëne. Ook op zoek naar een coole bedrijfswagen? Onze op maat gemaakte koelwagens zijn verkrijgbaar als Caddy, Transporter, Crafter, e-Crafter en Solar.

Duurzaamheidsscan

Heeft u de CO2 emissie en de bijbehorende kosten van het huidige wagenpark in beeld? En welke ambitie heeft u bedrijf op het gebied van verduurzaming? Graag gaan wij met u het vrijblijvende gesprek aan en kunnen met onze speciale Way-to-Zero tool een scan maken van uw wagenpark. Zo krijgt u inzicht in de CO2-footprint van uw wagenpark en ziet u direct hoeveel verduurzaming u oplevert. Wij nemen binnenkort contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Met de ID. Buzz Cargo haalt u de allernieuwste technologie uit de Volkswagen ID. modellen in huis. Zo onderstreept u het innovatieve en duurzame karakter van uw onderneming. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius en een super snelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor uw bedrijfsvoering. En de diverse subsidiemogelijkheden maken de ID. Buzz Cargo extra aantrekkelijk.

Highlights van de ID. Buzz Cargo
✔️ Vooruitstrevend design, gebaseerd op de legendarische T1
✔️ 424 km WLTP actieradius2 met het 77 kWh accupakket
✔️ Snelladen (170 kW) in slechts 30 minuten opladen van 5% naar 80%
✔️ Alle innovaties uit de ID. Familie, zoals Travel Assist en LED Matrix ‘IQ.Light’
✔️ Inclusief tot en met 7 jaar onderhoud

✔️ Tot en met 8 jaar garantie op het accupakket
✔️ CO2-neutraal geproduceerd
✔️ Standaard meer dan compleet uitgerust

De ID. Buzz is sinds eind mei te bestellen in twee uitvoeringen, verkrijgbaar vanaf € 46.200 of leasen vanaf € 575 per maand. Het doet ons veel om te zien dat de animo voor deze baanbrekende bus groot is en dat er veel vakmannen- en vrouwen zijn die ‘m al snel hebben besteld. De ID. Buzz komt dit najaar naar Nederland.

Bekijk de ID. Buzz Cargo

Maatwerk via PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting maakt net als Ames onderdeel uit van de Amega Groep en biedt al veertig jaar een totaalpakket aan producten en diensten voor de inbouw van bedrijfswagens van alle merken. Zowel grotere fleetowners en autodealers als zzp’ers en mkb’ers kunnen bij PSB terecht voor betimmering, inbouw van dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame, voertuigvolgsystemen en nog veel meer. Met hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij u geheel ontzorgen. Zo hebben wij in samenwerking met PSB al talloze op maat gemaakte Volkswagen Bedrijfswagens mogen leveren.

Zero-emissiezones stadslogistiek

Zero Emissiezones