NL
078 - 6321366

Onderhoud Škoda 

Onderhoud aan uw Škoda? Onderhoud is belangrijk, omdat het de levensduur van uw Škoda verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud aan uw Škoda vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor grote kosten komt te staan.

Ames is een erkende Škoda dealer en garage. Wij bieden zowel een kleine als een grote beurt aan voor uw Škoda. Dit doen wij voor alle Škoda modellen, waaronder de Škoda Fabia, Škoda Superb en de Škoda Octavia. 

Maak direct een afspraak

NL

Škoda kleine onderhoudsbeurt

Om uw Škoda in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine beurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controle afspraak, waarbij alle belangrijke onderdelen van uw Škoda worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit:

 Vervangen van motorolie en het oliefilter

 Controle van de remschijven en remblokken op dikte

 Testen van het uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging

 Controleren van verlichting

 Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

 

Plan uw onderhoudsbeurt

Škoda grote onderhoudsbeurt

Een grote beurt is een uitgebreide inspectie van uw Škoda volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw Škoda is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

vinkje groen Alle handelingen uit de kleine onderhoudsbeurt

vinkje groen Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

vinkje groen Controleren van de voorruit op schade

vinkje groen Controleren van de banden, inclusief reparatieset

vinkje groen Check van de accu

vinkje groen Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

Plan uw grote onderhoudsbeurt

Škoda Longlife onderhoudsservice

De Longlife onderhoudsservice van Škoda is onderhoud wanneer uw Škoda hier aan toe is. Uw Škoda geeft dit dan ook zelf aan op het display. U hoeft hier dus niet over na te denken, maar Škoda berekent dit zelf op basis van uw rijgedrag en het aantal gereden kilometers. Tijdens de Longlife onderhoudsservice voeren wij de volgende handelingen uit:

 Check motorolie- en het oliefilter vervangen

 Vloeistoffen worden aangevuld

 Verlichting wordt gecontroleerd

 Inspectie van ABS, bandenspanning, carrosserie en het remsysteem

Škoda 4 jaar reparatiegarantie

Škoda biedt 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die worden uitgevoerd door een officiële Škoda dealer. Indien er uit de onderhoudsbeurt naar voren is gekomen dat er een reparatie nodig is aan uw auto, dan is dat dus kosteloos voor u.

 

Meer over Škoda garantie

Škoda onderhoud kosten

De kosten van het onderhoud aan uw Škoda hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw Škoda. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud aan uw Škoda zijn de landelijke prijzen. Wanneer het onderhoud aan uw Škoda meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Škoda onderhoud van Ames

Wanneer u kiest voor Škoda onderhoud door Ames, dan kiest u voor onderhoud door een erkende Škoda garage. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw Škoda.

Originele Škoda onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt