NL
078 - 6321366
ŠKODA ruitreparatie

Ga voor veiligheid

Škoda Ruitreparaties

Škoda ruitschade repareren of uw ruit vervangen? Wanneer u een sterretje of een barst in uw ruit heeft, dan is het belangrijk dat u hier niet te lang mee rond blijft rijden. Ames is een erkende Škoda garage en reparateur. Onze medewerkers zijn opgeleid voor Škoda ruitschadeherstel, waardoor dit op professionele wijze gebeurt. Onze specialisten repareren uw ruit vakkundig en snel, waardoor u zo weer onderweg bent!

Škoda ruitschadeherstel

Wanneer u een barst of sterretje in uw ruit heeft, dan is het zaak om deze snel te repareren. Ruitschade zorgt namelijk voor verminderd zicht, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bovendien kan ruitschade hogere kosten met zich meenemen wanneer het sterretje doorscheurt en heel de ruit vervangen moet worden.

Wij controleren iedere onderhoudsbeurt de ruit om grotere schade aan uw ruit te voorkomen, zoals een sterretje dat doorscheurt. Bovendien zorgen wij ervoor dat schadeherstel van uw ruit snel gebeurt, waardoor u spoedig veilig de weg weer op kunt.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Sterretje in de ruit

Een sterretje in uw ruit lijkt onschuldig. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt bij een sterretje in uw ruit. Een sterretje kan namelijk doorscheuren, waardoor heel de ruit vervangen moet worden. Dit terwijl het repareren van een sterretje eenvoudig en snel te verhelpen is. Bij het repareren van een sterretje wordt het sterretje gevuld met doorzichtige kunsthars. Deze wordt vervolgens uitgehard door uv-licht, waardoor de autoruit zijn sterkte weer terug krijgt.

 

Wilt u weten wat er wordt gedaan bij de reparatie van een sterretje? Bekijk de video.

Video Ruitreparatie

Maak een afspraak in onze werkplaats
NL
KM

Voorruit vervangen

Wanneer een sterretje doorscheurt en groter is geworden dan 3 centimeter, dan noemen we het een breuk of een barst. Een breuk of een barst kan ook op andere manieren veroorzaakt worden, zoals opspattende steentjes, een vogel tegen de ruit of vandalisme. Bij een breuk of een barst is vervanging van de ruit noodzakelijk, omdat de ruit niet meer op volle sterkte kan worden herstelt. Tijdens het vervangen van de ruit worden alle systemen, zoals de regensensoren die aan de ruit verbonden zijn, gecontroleerd en juist afgesteld.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten ruitschade herstel en ruit vervangen

Het repareren van een sterretje wordt bijna altijd door de verzekeraar gedekt. Ook het vervangen van de ruit valt vaak onder uw WA-verzekering. De WA is de wettelijke aansprakelijkheid. Ruitverzekering valt onder de casco of gedeelde casco verzekering. Bekijk de voorwaarden van uw verzekeraar of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. 

Ruitschadeherstel en ruit vervangen door Ames

Wanneer u kiest voor het repareren van een sterretje of het vervangen van een ruit door Ames, dan kiest u voor een erkende Škoda garage. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het repareren van de ruitschade aan uw Škoda.

Originele Škoda onderdelen

 Eventueel vervangend vervoer

Opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw ruitreparatie