Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Volkswagen Transporter

Vanaf € 21.995,- of € 279,- p.m.

 Al 70 jaar dé bus

 Méér... van hetzelfde

 In 6 carrosserievormen

De Volkswagen Transporter

Al 70 jaar een begrip.
 

Al 70 jaar is de Volkswagen Transporter een begrip onder vakmensen. Gericht op optimale prestaties in de dagelijkse praktijk. De Transporter van nu is nog net zo betrouwbaar als toen, alleen dan met extra innovaties, een verbeterd comfort, nieuwe veiligheidsfeatures en extra kilometers op een liter diesel.

 

Design

De mogelijkheden met de Transporter zijn grenzeloos. U kunt hem samenstellen zoals u wilt, met keuze uit onder meer verschillende carrosserievormen, vele wielbases, dakhoogten, stoel- en cabinevarianten. De Transporter is bovendien geschikt om naar wens om te bouwen. Van een handig opbergsysteem voor uw gereedschap tot een volledige (Solar)koelwagen.

 

Comfort

De Transporter is ingericht voor optimale prestaties en optimaal comfort in de dagelijkse praktijk. Met volop praktische opbergmogelijkheden en een volledig individueel in te stellen zitpositie hoeft u niets aan het toeval over te laten. U profiteert daarnaast van de nieuwste generatie multimediasystemen en diverse mogelijkheden op het gebied van mobiele connectiviteit. Ook kunt u uw Transporter laten uitrusten met een groot aantal veiligheidsinnovaties. Zoals Front Assist (om kop-staartbotsingen te voorkomen) en het Multi Collision Braking systeem. Standaard heeft deze ultieme bedrijfswagen een elektronisch stabiliteitssysteem voor aanhangers, een achteruitrijdcamera en mistlampen met geïntegreerde bochtenverlichting.

 

Uitvoeringen

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de Volkswagen Transporter. Er zijn 7 varianten beschikbaar, de Volkswagen Transporter:

 

  • Gesloten Bestelwagen. Komt tegemoet aan de wensen van iedere vakman
  • Dubbele Cabine. Met voldoende ruimte voor alles en iedereen
  • Pick-up Enkele Cabine. Voor u en uw gereedschap
  • Pick-up Dubbele Cabine. Perfect op maat
  • Chassis Enkele Cabine. Voor iedere gewenste opbouw
  • Chassis Dubbele Cabine. Brengt mens en materieel waar ze nodig zijn

 

Qua uitrustingsniveau heeft u de keuze uit de Trendline, Comfortline, Comfortline Plus en Highline.

 

Motoren

Ook qua motoren heeft de tijd niet stilgestaand voor de Volkswagen Transporter. De nieuwe generatie TDI motoren met emissienorm Euro6 zijn standaard voorzien van BlueMotion Technology met start-/stopsysteem, een recuperatief remsysteem en banden met lage rolweerstand. Er zijn vier 2.0-liter TDI dieselversies en twee 2.0-liter TSI benzinemotoren beschikbaar.

 

Nu in de showroom

Dankzij de verschillende carrosserievormen en de mogelijkheden om de wagen naar wens om te bouwen, is er een Volkswagen Transporter voor iedere branche. Vanaf € 19.200,- rijdt u al weg in een Transporter. Kom naar onze showroom en ontdek de Volkswagen Transporter zelf.

Meer informatie
Volkswagen transporter

Volkswagen Transporter actie

Van € 25.800,- voor € 21.995,-

 

Exclusief bij Ames geniet u van € 3.805,- voordeel op de gloednieuwe Volkswagen Transporter L1 in de Economy Business uitvoering. Hierdoor profiteert u van comfortabele opties zoals het Climatic Pakket en Cruise Control. Wees er snel bij, want op=op!

 

Bekijk actie

 

Financial Lease actie

Liever de Volkswagen Transporter Financial Leasen? Ook voor Financial Lease hanteren wij een buitengewoon scherp actietarief. Zo rijdt u deze Transporter al vanaf € 279 per maand, omgerekend € 65 per week!

Bekijk actie

De brochure van de Volkswagen Transporter

Alles op een rijtje

Download

Bekijk voorraad Volkswagen Transporter

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kunt u rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.

 

Bekijk voorraad

 

Ook interessant

Contactformulier 

Neem direct contact op