NL
078 - 6143322

Škoda navigatie-update

Snel en veilig van A naar B

Een Škoda navigatie-update, oftewel kaartupdate, uit laten voeren? Ames is een erkende Škoda dealer en gespecialiseerd in Škoda onderhoud. Een bijgewerkte navigatie is niet alleen belangrijk voor uw rijcomfort, maar ook voor uw veiligheid op de weg. De navigatie-update voeren wij uit voor alle Škoda modellen, waaronder de Škoda Superb en de Škoda Octavia.

Maak direct een afspraak

NL

Škoda kaartupdate

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updates om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen. Wanneer uw navigatie verouderd is, dan kan het zijn dat u een afslag eerder moet hebben dan aangegeven op uw navigatie. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Škoda navigatie

Welke navigatie-update uw Škoda nodig heeft, is afhankelijk van het infotainment systeem in uw auto. Škoda biedt namelijk diverse navigatiesystemen aan met ieder zijn eigen updates. Zie hieronder de verschillende systemen en de bijbehorende updates.

Columbus navigatie updates

Naast radio- en navigatiefuncties biedt het Columbus infotainmentsysteem ook de mogelijkheid om voertuiginstellingen te wijzigen. Hiervoor gebruik je de ‘Car’-knop.

Heel handig in combinatie met het Columbus infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards of afbeeldingen met GPS-info. Ook maak je hier je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s), die je vervolgens invoert in het navigatiesysteem.

Beschikbare updates voor het Columbus-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®
- Maps

Naar online updates

Amundsen navigatie update

Met het Amundsen infotainmentsysteem met navigatie kun je met de 'Car'-knop ook voertuiginstellingen wijzigen.

Heel handig in combinatie met het Amundsen infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards en afbeelding met GPS-info, maar ook je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s).

Beschikbare updates voor het Amundsen-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®
- Maps
- Radiozender logo's

Naar online updates

 

Bolero navigatie update

De nieuwe generatie van het Bolero infotainmentsysteem biedt nu nog meer bedieningsgemak. Je kunt afbeeldingen bekijken vanaf een SD-card of USB en de logo’s van opgeslagen radiozenders worden automatisch weergegeven.

Beschikbare updates voor het Bolero-infotainmentsysteem:

- Bluetooth®
- Radiozender logo's 
- MirrorLink®

Naar online updates

Swing navigatie update

De nieuwste Swing infotainment-radio blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig alle radio- telefoon én autofuncties bedienen. Swing maakt gebruik van een 5-inch kleurentouchscreen en is geschikt voor AM/FM en DAB-frequenties. Ook handig : USB met Apple-connectiviteit, SD card-opening en Bluetooth®

Beschikbare updates voor het Swing-infotainmentsysteem:

- Bluetooth®

Naar online updates

5 jaar Škoda navigatie-update garantie

Omdat een bijgewerkte kaart zo belangrijk is, biedt Škoda gratis kaartupdates aan tot maximaal 5 jaar na het laatste product van uw generatie navigatie. Een deel hiervan is zelf te downloaden. Het updaten van een navigatie kan echter redelijk ingewikkeld zijn, daarom is het aan te raden dit uit te laten voeren door een Škoda dealer.

 

Meer over Škoda garantie

Škoda navigatie-update kosten

Wanneer u uw navigatie door Škoda laat updaten, dan kunt u er van op aan dat uw navigatie weer is bijgewerkt met alle nieuwe wegen en voorzieningen. Dit doen wij zowel voor Nederland als het buitenland.

  • Navigatie-update        € 25,-

Škoda navigatie-update door Ames

Wanneer u kiest voor een navigatie-update door Ames, dan kiest voor een erkende Škoda dealer. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak om de navigatie van uw Škoda te updaten.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele Škoda onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid Škoda personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

NL