NL
078 - 6321366

SKODA Navigatie update


SKODA biedt verschillende navigatiesystemen aan. Per systeem geven we hieronder aan welke updates beschikbaar zijn. Bij de nieuwe modellen kunt u deze vaak zelf updaten.

Online update

Nieuwe generatie navigatiesystemen

Voor de update van uw SKODA-navigatie of infotainment, gaat u naar de internationale site van SKODA. Voor u de update uitvoert is het handig om uw chassisnummer paraat te hebben. Bekijk hieronder de verschillende systemen en de bijbehorende online updates.

Columbus

Naast radio- en navigatiefuncties biedt het Columbus infotainmentsysteem ook de mogelijkheid om voertuiginstellingen te wijzigen. Hiervoor gebruik je de ‘Car’-knop.

Heel handig in combinatie met het Columbus infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards of afbeeldingen met GPS-info. Ook maak je hier je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s), die je vervolgens invoert in het navigatiesysteem.

Beschikbare updates voor het Columbus-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®
- Maps

Naar online updates

Amundsen

Met het Amundsen infotainmentsysteem met navigatie kun je met de 'Car'-knop ook voertuiginstellingen wijzigen.

Heel handig in combinatie met het Amundsen infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards en afbeelding met GPS-info, maar ook je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s).

Beschikbare updates voor het Amundsen-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®
- Maps
- Radiozender logo's

Naar online updates

 

Bolero

De nieuwe generatie van het Bolero infotainmentsysteem biedt nu nog meer bedieningsgemak. Je kunt afbeeldingen bekijken vanaf een SD-card of USB en de logo’s van opgeslagen radiozenders worden automatisch weergegeven.

Beschikbare updates voor het Bolero-infotainmentsysteem:

- Bluetooth®
- Radiozender logo's 
- MirrorLink®

Naar online updates

Swing

De nieuwste Swing infotainment-radio blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig alle radio- telefoon én autofuncties bedienen. Swing maakt gebruik van een 5-inch kleurentouchscreen en is geschikt voor AM/FM en DAB-frequenties. Ook handig : USB met Apple-connectiviteit, SD card-opening en Bluetooth®

Beschikbare updates voor het Swing-infotainmentsysteem:

- Bluetooth®

Naar online updates

Wanneer updaten?

Zelf online een update uitvoeren geldt alleen voor de nieuwe generatie SKODA Navigatiesystemen. Valt uw systeem niet onder de nieuwe generatie, laat de update dan uitvoeren bij ons.

NL

Update garantie

Het Europese wegennet is continu in verandering. ŠKODA streeft naar zo recent mogelijke kaartinformatie, maar kan niet garanderen dat deze bij aflevering van uw auto volledig actueel is. ŠKODA biedt op de meeste modellen gratis kaartupdates aan tot maximaal 5 jaar nadat de betreffende generatie van het navigatiesysteem voor het laatst is geproduceerd. De meest recente kaartupdates kunt u op deze pagina eenvoudig zelf downloaden.

Compatibiliteit

Bekijk hier de lijst met mobiele apparaten die compatibel zijn met de SKODA infotainmentsystemen en - functies.

Compatibiliteit