NL
078 - 6322222
SEAT Economy Service

Zo voordelig kan onderhoud zijn

SEAT Economy Service

Bij Ames SEAT willen we dat u eindeloos kunt blijven genieten van onvergetelijke ervaringen met uw SEAT. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw SEAT al wat langer meegaat. Met SEAT Economy Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw SEAT van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van veel voordeel op onze onderhoudstarieven*. Daarnaast profiteert u ook van 15% voordeel op remmen en riemen. Wij voeren onderhoud uit voor alle SEAT modellen, zoals de SEAT Mi, SEAT Ibiza, SEAT Leon en de SEAT Altea.

NL

Voordelen

SEAT_Economy Service_4 jaar garantie_Ames

Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties

SEAT_Economy Service_Pechhulp_Ames

Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg**

SEAT_Economy Service_Prijs kwaliteit_Ames

Wij bieden SEAT-kwaliteit voor een goede prijs

SEAT_Economy Service_Vakspecialisten_Ames

Onze vakspecialisten kennen uw SEAT van A tot Z

SEAT_Economy Service_Welkom_Ames

Wij staan klaar voor alle SEAT’s

SEAT_Economy Service_Updates_Ames

Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw SEAT

SEAT_Economy Service_4 jaar garantie_Ames

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Ames SEAT krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw auto verrichten. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer informatie

Plan uw werkplaatsafspraak

Praktijk voorbeeld

Gemiddeld wordt er zo'n 10.000 tot 15.000 kilometer per jaar gereden. Dit kunnen kilometers zijn voor woon-werkverkeer, boodschappen, sport, familie bezoeken en vakanties. Wanneer uw auto toe is aan onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, dan kunt u bij Ames rekenen op 15% voordeel met SEAT Economy Service. Mocht tijdens onderhoud of inspectie aan uw auto blijken dat er een slijtage onderdeel vervangen moet worden, dan bieden wij u graag een passende offerte. 

Plan uw werkplaatsafspraak

SEAT_Economy Service_Ames
Economy parts Ames

Waar komt die 15% voordeel vandaan?

Voor oudere SEAT modellen geldt dat wij minder hoeven te investeren in werkplaatsapparatuur en opleidingen. Op deze manier kunnen wij aangepaste tarieven hanteren voor oudere bouwjaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele SEAT onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Zo heeft u SEAT-kwaliteit tegen een goede prijs, maar ook de voordelen en zekerheden van een erkende SEAT dealer.

Plan uw werkplaatsafspraak

Wat is de staat van uw auto?

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw SEAT? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. Eén van onze Service Adviseurs kijkt samen met u naar het onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen met u wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

SEAT_Economy Service_Check_Ames

Veelgestelde vragen

  • Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice
  • Remvloeistof verversen
  • Olie verversen
  • Schuifdak reinigen en smeren
  • Vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)
  • Vervanging van remmen (excl. keramische remmen)
  • Vervanging van distributieriemen, multiriemen en waterpompen

Onze SEAT technici zijn speciaal getraind zodat ze uw SEAT door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze uw SEAT snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele SEAT onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje van uw auto de stempel van de officiële SEAT-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Voor de oudere SEAT modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heeft u altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijgt u 4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen. 

De SEAT mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijgt u gratis pechhulp in Europa. U hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die u bij pech verder helpt. Dit bespaart u al snel € 100 per jaar! 

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij Ames SEAT en uw SEAT is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,55. Normaliter kost een een losse APK bij Ames SEAT € 35 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren. 

Zijn de banden van uw SEAT versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kunt u terecht bij Ames SEAT. Wij zoeken samen met u naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Met speciale apparatuur in onze werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Op alle door u betaalde werkzaamheden bij Ames SEAT ontvangt u 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient u dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij Ames SEAT zodat het probleem verholpen kan worden.

  • Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen zoals bijvoorbeeld ruitenwissers
  • Services waarbij aparte tariefstellingen worden gerekend voor oudere auto's zoals Airco Service

*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatie pakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services, vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en reparatie pakketten zoals distributieriemen, remmen, multiriemen en waterpompen. Airco Service heeft een aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken. 

** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de officiële merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp Europa.